Wednesday, June 10, 2009

:: MAYBANK erghhhhhhhhhhhhh???!! ::

Aku nak mencaroot secaroot carootnya!!!!
Hari aku dimulai dengan beberapa orang mangkok tingkat cakap 'dear..u have glow on ya face!!!' WHATEVVVVVV berseri sangat ke aku ini hari?!!!

adekah kerana aku dapat langsir superDIVA berwarna ungu lembayung malam tadi atau kerana apple jus pagi ni?!!

WhatEV jugak!!!!!!


Dah la aku banyak kije!!! PAN la PAN!!!!! Dah dekat 1200 tapi sekor pon aku tak nampak batang idung nak berstadi dengan aku..padahal semalam dah kasik tau stat jam 0900!! tak paham bahasa ke derang nih!!! PALACHIP!!!!!!!!

Dah la karipap kegemaran aku kat MAK CIK KEDEKUT habis!!!!! Cuti aku kene BURN!!!! SIALAN!!!!!!!!

Malam tadik dah la mimpi Mr D dalam kesusahan!!!

Mr H terus berdiam diri..lagi?!! lagi ?!! ape lagik??!!!

Ni lagi satu hal SETAN nih...pantatnyer MAYBANK (oppsssssss tertaip jugak akhirnya..). Aku memang tau kalau dapat EMAIL yg bukan bukan dari pihak yang meragukan PERSETANkan aje!!!! Tapi secara logikanyer penah tak derang fikir benda benda macam ni kene benteras dari AKAR UMBInya (meaning kalau la seseorang insan tu dapat EMAIL TIPOOO pasal akaun tak leh masuk ke ape ke lepas tu di arahkan pegi satu URL BABEH ni..bla bla bla). Kalau orang tu IT LITERATE kompem la dia tak ikooot..kalau kata insan tu agak BEBAL?!!!! tak ke naya..
So sepatutnya pihak MAYBANKoteyy yg SIAL ni kene la amik tindakan..andai kata ada aduan pasal benda benda macam ni..contoh aku forward email pentipoo tadik kat pehak berkuasa Maybankoteyy aku cc kat SKMM bla bla bla sepatotnya INVESTIGATE la SETAN!!!! bukan buat bodoh n suh kastemer buat BODOH...BINGAI la korang ni!!!!




Macam budak budak IT korang yang BODOH cam TUMIT KASUT PARIS HILTON tu tak reti nak bekerjasama ngan mana mana pehak TRACE dari mana EMAIL tu datang..eh lupa pulak korangkan BODOH macam MANGKOK JAMBAN!

dah MANGKOK JAMBAN memang kompem la tak reti pikir kan?!!! Kesian la sikit kat orang yang tak reti sangat tu pasal benda benda macam nih..HAIH!!!!!

So MAYBANKoteyyyyy ku sayang..sila la amik berat sikit pasal email email SETAN nih.....nak benteras dari ROOT bukan dari KEBODOHAN korang yg berlagak macam RIMAU sial tuh!!!!


tah tah sebab SEMUANYA KIJE ORANG DALAM SENDIRIK sebab tu TAKOOOOOT kan?!

Sekian!!!!!!

2 comments:

F A R Y N said...

dah takleh guna nama SABARIATULHANi..

guna nama MARAHTULHANI..hahahaaha

Dia.Honey said...

aku dah tak marah dahhhhh

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...