Thursday, June 18, 2009

:: Miliki Aku..Miliki Kamu ::


Mungkin ada sedikit kekesalan dalam hati dan rasa bersalah yang amat sangat lately. Mengeluh? Tak guna lagi kot. Dulu aku anggap dia 'SEMUA TAK KENE' ada aje salah dia kat mata aku - bukan ape, aku takut sebenarnya bila tahu dia sayangkan aku. ERK!!!!! Takoot yang BIG TIME. Takoot kene GAME lagi bahasa kasarnya!

Dan kebetulan pula dia bukan aku punya taste. Sebab .. aku ada sebab sendiri. Tapi aku berada diZON yang selesa tiap kali aku dengan dia. Aku have fun bila hang out dengan dia atau kawan kawan dia. Dan dia juga selesa bila hang out dengan aku dan kawan kawan aku.

Salah aku ke yang minta tempoh masa dari dia dulu? Ataupun dia menganggap 'I PERLUKAN MASA' sebagai satu REJECTION??? Time tu aku tengah ragu ragu lagi...ye la baru lepas CLASH ngan monyet sekor tu....rasa macam belum ready and dia aware pasal perkara tu. Hampir tiap tiap hari dia sebut yang dia sayang kat aku ske kat aku bla bla bla....bukan aku tak ske kat dia ...aku tak ready je...adeh...!!!!

Skang?!!! Skang orang cakap ...kita tak tau bila cinta tu datang aite? One morning bila aku bangun suddenly aku RINDU kat dia...AYARK!!!! Rasa mcm tak syok tak happy bila tak ada dia..tak dengar suara dia...tak dapat sms dari dia. Tiap kalik telefon berbunyi aku harap sangat dia yang sms or call.

Tapi dia dah berubah..merajuk agaknye ataupon dia cemburu dengan seseorang yang rapat dengan aku (Mr D la..sape lagik??).[ Pls yayunk....dia kawan i aje..remember?!]

Skang aku dah ready nak ada sumthing ngan dia. Yeap..nobody's perfect until you fall in love with that person [ lebih kurang bak kata Msley dalam shoutnyer hari ni]...

I really dunno what to do dah skang nih....
cos i think i need him.....hmmm....

2 comments:

dude said...

just say YES...;)

Dia.Honey said...

nak kata YES cenggane kalau dia dah merajok??? =(

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...