Thursday, May 28, 2009

:: Tahniah Barca? (dengan bunyi yang tak ikhlas) ::

Walaupun hati agak kecewa dengan kekalahan MU awal pagi tadi, tapi aku dah REDHA dan aku akan hadapinya dengan senyuman. Tak pe next season ada dan aku tak nak rangkumkan apa-apa pasal game semalam.

Aku nak fokuskan pada event aku esok - TRIP to JB!!! Yeah!!!

Lupakan event kat Melaka!!! Jom kita pegi JB!!!! wuwuwuwuwuuwuuuuuuuuu~ tak sabar nih. Macam macam menanti. Walaupun ada hati yang bakal tertinggal tapi....aku tetap aku ke mana jua aku pergi. Semoga aku selamat pergi dan kembali. =)

Sepemergian aku ke JB...aku mungkin TAKKAN ONLINE sebab aku terlalu sebuk melayan peminat peminat aku kat sana nanti. Tapi aku telah jadualkan beberapa entry secara automatik untuk tatapan korang .... cos i love all of yah!!!!


akhir sekali Kudos buat Barca kerana telah berjaya membuktikan korang masih boleh bermain...well...kitaorang bagi chance je semalam tuh...WHATEV!!!!!!! (anyway tgk cara permainan memang derang layak pon menang - WHATEV!!)




Tahniah juga untuk Mr Firfy kerana berjaya menjerit kegembiraan dengan jayanya...GOOD GAME and FAIR PLAY walaupun ada DRAMA DRAMA Standard!!! Wakakakkaka


Trimas untuk Mr Zann yang teman aku malam tadi....next season kita kasik taruk la!!!!!


Aku tak kesah........aku tak kesah.....aku tak kesah........ Ngeeeeeeeeeeeeee

8 comments:

F A R Y N said...

takziah...
harap bersabar kekalahan anda....


muahahahahahahahhahaahahahahahaa

Dia.Honey said...

hoh!! tak de maknenyer!!!!!

CaPiQa said...

wah, kamu 5 sept ye? hihi.. septemberian rox! ^_^

wah3, mau turun jb. welcome3~~~

Dia.Honey said...

mmg rox!!! haah sokmau turun..senang2 leh jumpe lagipon saye stay kat guest house UTM nanti

CaPiQa said...

uuu.. utm? mengapakah? waaaa, x paham pula. ade ape ye turun jb? macam urusan negara jek. hehe..

Dia.Honey said...

haah mmg ala ala urusan negara.....ada photoshoot la capiqa

najwa hazirah halmi said...

akimaf7....?
siaperkah??

btw, thx visit my blog..
jengok2 la lagik..
follow pon lgk bagos..
ehehe~

░♥si lampu neon♥░ said...

hoyeh3~

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...