Monday, May 11, 2009

::..dan aku telah menjadi seorang yg BOSAN! ::

Isnin...
Lokasi : Rahsia
Masa : Rahsia

Bosan giler seyy dari tingkat 17 neh. Semua lelaki...aku sorang je ke perempuan kat dept nih? Mana perempuan lain pegi?!!! Betapa dasatnyer keadaan. Sekarang baru aku tersedar kat dalam opis ni aku sorang je perempuan!!!!! Sekarang dah jam 1500. No wonder la orang asyik pandang aku....*mengeluh*

Rindu....haah hati ini rindu kat orang jauh di mata. Entah dia ingat kat aku ke idak kan? Aku je ingat kat dia. Aku malas nak berSMS or BerCALL or BerMISSED CALL hari ni. Nak try method DIAM SERIBU BAHASA. Dia pon mungkin busy ngan projek dia kat Kuala Pilah tu.

Walaupun pemandangan dari meja aku ini agak INDAH la jugak. Tapi aku tetap bosan. Sebab ...aku nak cakap ape je dengan derang-derang ni? Masing-masing macam sebuk giler!!!!

Terasa macam nak makan putu mayam pon ada. Kalau layan MURTABAK Kg. Melayu Majidee time-time cenggini mesti beshhhhhhhhhh!!!!! Tapi, aku jauhhhhhhh...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tadi baca email..aku kene ada kat KL dari 21-22 May 2009 ada training lak. Terasa macam nak bercuti time 28 May 2009 - BOLA neh!!!!!

29-31 ada trip pegi JOHORE. Sebenarnya ada lagi satu event kat MELAKA. Aku terpaksa batalkan hajat nak ke MELAKA kerana bagi aku JOHORE lebih penting!!!
Aku sebenarnya tersepit antara kawan-kawan dan Mr H untuk event tu nanti. Mr H ulang kali cakap pada aku 'I akan tunggu u kat V nanti time 29-31 May...it will determain relationship kita' - inilah yang dikatakan DITELAN AKU MATI, DILUAH AKU MATI JUGAK!!! Maka aku dengan beraninya telah menjawap "KAWAN-KAWAN i LAGI PENTING DARI V" - memang betul!!! Setakat V tu...next year pon ade....tah2 hujung tahun ada lagik!!!!!!

Kalau korang tanya kenapa aku jadi macam ni?! Aku sendiri tak tau. Kalau nak ikootkan garis panduan aku mencari pasangan hidoop...Mr H sipi pon tak layak! Tapi...perasaan ni lain pulak kali ni..Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sejak malam cerita KERUSI MELAYANG kat sunway leh Mr D..aku jadik takoot lak dengan dia...*mengeluh lagi*

Well..........apa lagik yg aku leh cakap selain daripada aku tingin nak makan KFC lak ni.

p palang s : ni haaaa dak nama PUTERA sebuk mengendeng ngan aku lak nih....haih!!!!!!

2 comments:

apalancut said...

smhow lokasi rahsia ko tu la yang paling syok.. nanti ko mesti merindui lokasi rahsie ko tu.. hahaha

Dia.Honey said...

huhuhu pai hati koooo

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...