Monday, January 4, 2016

:: Review - Hijrah Coffee ::







"This is love.. when you make something straight from your heart, others will feel the same. Trimas #hijrahcoffee for this lovely ice cold vanilla choco on a hot sunny day. @hijrahcoffee i'm a big fan of yours now....! xoxo "




Serius, ini adalah addiction terbaru ai. Superb sedap..dekat dengan rumah pulak tu!
By the time ai menulis ni HIJRAH COFFEE dah launch perisa baru - OREO!
Ni review tak berbayar ye..i really like the taste and yang bekerja under HIJRAH COFFEE pun ramah-ramah orangnya. Dan derang ada buat HOME DELIVERY tau!


My first cup was "CHOCOLATE" - i really like the taste manis dan pekat sampai ke hati. Lepas dari tu ai tengok orang post kat IG "Chocolate Vanilla" terus rasa nak cuba..lepas cuba terus jatuh cinta. Tetibe balik dari Taiping terasa nak cuba Choc Mocha ..tapi Choc Vanilla tetap WIN!

So, HIJRAH COFFEE, kipidap...good luck and all the best. Jangan berhenti separuh jalan sempena BIG CUP tengah hot...teruskan sampai boleh bukak ala-ala starbucks ke sfcc ke coffee bean ke okeyh!


Mimi peminat setia jugak..dia sorang leh habis satu cup




Menu.....kindly call the number kalau ada apa-apa nak tanya or nak order...kalau nak ngorat ai tak berapa nak sure







so sila follow IG dengan di SINI

dan on ya.. LOKASI nya?
Berdekatan dengan ONG TAI KIM Gombak, bawah jambatan depan Guardian.



=)

watermark

6 comments:

Mama Darwiish said...

wah macam best ni, besar pulak tu, nama pun islamik, sejuk hati nak cuba hehe :)

cik hani said...

memang sedap air jenis2 macam ni..
tapi kami tak boleh la minum selalu..manis..

husna zahidi said...

sekarang ni dah ramai sgt yg buat jual air hipster mcm niih.. husna tak rajin sgt cuba since mahal dan manis, tak berapa suka.. huhuhu..

Chubby Hanna said...

uish.. hijrah coffe plak, macam2 nama ek skng ni.. hehe..

Eyda Eyda said...

MasyaAllah.. HijrahCoffee terbaik..

Eyda Eyda said...

MasyaAllah.. HijrahCoffee terbaik..

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...