Monday, January 11, 2016

:: Amran Fans VS Breastfeeding Mommies ::






Ai tak tau nak kata apa....BF memang hak setiap mommies dan ai sendiri BF anak kat public.
Tapi dalam isu ni..mereka yang memaki hamun cakap tak senonoh cakap cerca sana sini lebih teruk dari Amran mahupun Sis yang BF selfie tu....mind your language people.... T_T

dan ai sedar ni bukan isu BF tu sendiri tapi isu berselfie waktu BF dan up dalam internet....tapi tuan punya page pun yang p screenshot tanpa cover muka sis tu dan viralkan kenapa? hadeyh laaaaaaaaaaaaaaaa.....





watermark

2 comments:

Mila Hilas said...

pemes btl kisah ni..sb masuk amran fans..smpi amran fans pn dh kena banned hehe

nor ainza said...

tu laa, nk tegur jgk. dia pun same. pi aib muka ibu tu buat pe? nk nasihat/tegur pun jgn publickan. direct message je. Allah lebih suka. Ni tak, duk viralkan. Hmm nk tegurkan takut jgk kita, nnti tak pasal2 muka kita diviralkan oleh page meran tu. heheheh

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...