Wednesday, August 19, 2015

:: Eksklusif - Gambar Anak Panda Pertama Lahir Di Malaysia ::


Tahniah buat Zoo Negara Malaysia terutama buat my brotha atas kelahiran anak panda pertama di Malaysia. I'm so excited!

Anak panda ini dilahirkan tengahari tadi pada jam 1345. Sebenarnya tak de sapa pun sedar akan kebuntingan panda nih tup tup dah beranak itupun sebab terdengar buyi 'tangisan' anak panda waktu kemas kawasan tu tadi.

Kalau orang lain tak suka ai tak leh nak kata apa dah.....suka hati uolls.


my brotha (in red) ..tahniah ye.

trimas my brotha for the picture...ce korang carik mana anak panda tu? nampak tak nampak tak?


p palang s: Liang liang sangat protective ketika ini...tak leh nak belek nak usik anaknya. See, panda pun ada naluri keibuan.... ai tak faham ngan manusia yang kejam buang-buang anak tu.




so ni je update dari ai malam ni.....kita tunggu berita panda seterusnya nanti.




watermark

3 comments:

nida-razak said...

waaa...mesti comel!

Syira Lokman said...

mama panda sorokkan baby pandaaa

Athirah Diyana said...

comel sgttt!!!!! ur brother mmg jaga panda tu ye

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...