Friday, July 27, 2012

:: Review - Maternity Shoot by Karl Feizal ::

Maternity Shoot - bukan perkara wajib dalam checklist pun. Tapi my brotha Karl Feizal nak bagi pwesent katanya...so layankan aje~ [[ sbb tu la dah menghitung hari baru nak bergambo bagai aku nih]]

@0900 - kami bergerak ke Sentul Park. Memang cantik tempat ni sangat cantik ngan bagunan lama (peninggalan stesen keretapi sentul i believe)
        malangnya shooting kat sana tak lama sebab rupa2nya tempat tu adalah private park n tak leh amik gambo. Tak pe akan ku repeat bawak kamera kecik! hahahahhahaa

@1030 - kami bergerak ke Tasik Perdana..mula-mula ngat nak p Tasik Manjalara..but terlajak ke Tasik Perdana pulak.

Macam biasala Pejal n kami memang dah serasi dari dulu lagi. So senang bekerja ngan dia memang tak kekok! Shooting tak lama. Short n steady n easy shoot je.
I Like...!! ai pun tak de la terasa penat..last2 kami lepak menyembang sambil cuci mata! Hahahhaa...tak sangka shooting time yang pendek n tempat pun setempat je
hasilnya memang vasss...kheleeeeeeeeeeeeesss adik Pejal aku skang ye?!


so far this is peoples choice ...





So dalam entry sebelumnya korang pun dah tengok snippets sedikit gambar2 yg di ambil. Ada lagi dalam facebook ai n Karl Feizal.
Sesiapa rasa berminat nak amik gambar kawen ke tunang ke family potret ke gambar baby...maternity..konvo or any occasion. Leh la call/sms/facebook/tweet Mr Karl Feizal.
Dia baik ramah murah senyum n suka gelak! Marilah kita membantu dia mengumpul duit nak kawen....hahahhahahaha..

sekian dari saya yang amat berpuas hati dan suka hati...
a 9 months pregnant mother.... Syahoney Kitty!

Semoga dipermudahkan urusan kami dan selamat sehat sejahtera kami semua..amin~




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

2 comments:

aTy _faRed~ said...

ritu mase pegnan tak de mud nak buat semua ni..sekarang biler dah beranak tengok orang buat maternity shoot asyik ar salahkan diri kenape tak buat dulu...huhu

cikpingu said...

cuweet yg kiss prut 2... :)

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...