Thursday, June 21, 2012

:: Sayakah Follower Bertuah itu? ::

Hi all,

Owner blog : http://broochwholesaler.blogspot.com mencari follower bertuah ayam nampak di kakimu...hehehehhe

Hadiahnya adalah 1 unit Korean Made 3-Way Foldable Bag from The Code Trading untuk 2 follower bertuah!

Copy gambar di atas dan letakkan dalam entry anda



Color available ialah Hot Pink & Blue

Cara untuk join:
1. Follow blog Brooch Wholesaler 
2. Buat entry Sayakah Follower Bertuah itu?
3. Copy gambar yang first 
4. Tag 3 rakan anda (dan mereka adalah...... syima, kerry, rynn & semua my blogger fren yg nak masuk acara ini...dipersilakan)
5. Tinggalkan link korang pada ruangan komen supaya senang dijejak

Senang kan? Jom Follow n Menang! 
*sila tinggalkan id follower anda supaya senang di trace.we found that ada yg join tp tak follow. so penyertaan itu tidak dikira yer!*

Sebab ada yang tanya bila tarikh tutup, so we've decided that the closing date is as below:  
Tarikh tutup: 30 Jun 2012 @ 11:59pm 
telah dilanjutkan kepada 20 JULAI 2012



Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

3 comments:

khairul said...

sorry lama x sianggah

Syima Syaz said...

eh bag ni mcm blh buat bawak barang baby kan raden...

Brooch Wholesaler said...

tq sbb sudi follow n join :)

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...