Monday, June 4, 2012

:: Avent BP in da house! ::

Pada suatu hari..di hari yang cuacanya indah sekali....balik dari beli makan tengahari tetibe ada seswatu di atas meja kerjaku......




** setakat merenung dan amik gambar je..sayang nak bukak!

ku simpan sampai malam...sampai Incik Pinky balik kije. Konon nak unwrapped sama-sama....

bila ku buka bungkusan itu....





jeng


jeng



jeng



oh...idaman qolbu!


hehehehhee

trimas so much my gals!!!





p palang s : *Our fren Nad dah  selamat melahirkan twin babiesnya..but babies still dalam NICU dan mari kita sama-sama doa babies Nad selamat dan kuat.. * amin~

Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

9 comments:

('',)pzAEdy~ said...

WAHH BEstnye da beli BP..sharing2 la rege.

Fatin Farhana Binti Ramli said...

wow .. hadiah ye ..

Hunny Kitty said...

fatin - alhamdulillah rezeki baby....semoga hasil tuaian banyak...amin

pza - :) nnt kita sharing nih sbb yg ni pun hadiah dari member2

Amirez said...

jenapa avent memang terbaik. anak sy macam suka je minum susu dalam botol avent. mahal tapi berbaloi :)

Syima Syaz said...

Lalalalaa.... suka kan? suprise tak?

Hunny Kitty said...

syim - giler tak suke?! harus la suke....trimas...xoxo

amirez - yupp benar!

Hunny Kitty said...

syim - giler tak suke?! harus la suke....trimas...xoxo

amirez - yupp benar!

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

tu utk pam susu ea? hehe.belum jd mama lagi, so byk benda maera tak tau nie.moga satu hari nanti ada rezeki kami. take care dear. =)

Hunny Kitty said...

maera - aah untuk pam susu.....insyaAllah akan tiba masa u nnt...amin..sabar ye..n teruskan usaha! :D

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...