Tuesday, June 19, 2012

:: Review : Pure Seed Dot Com


ai baru berkenalan je ngan online flower boutique nih.
Memang marbeles.
Harga sangat berpatutan!
Servis TIP TOP!!!!!
semua arrangement bunga SANGAT CANTIK ok!!!
(dari bouquet biasa sampailah flower basket bla bla bla semua cantik!)

Semalam b'day my hubby, ai decide untuk bagi dia bunga+coklat+teddy
with less than RM150 i got it all. (dah la bunga gemok2 montok2)
Thanks again pure seed team!
You gals did your job really well!

ai place my order pagi kul 9am gitu dan the delivery made few hours later to my hubby (tak tunggu sampai lewat petang pun) - sangat best ok!
derang even ada delivery on weekend & public holiday [[semuanya bisa di atur!!]]

kalao rasa sesapa nak kirim2 bunga ke hadiah untuk new born ke..bakul buah ke.. pureseed.com mmg highly recomended!


yang penting dia keep on tersengeh2...n say thanks..n senyum2 itu tandanya dia sangat suka!

..and again, my dear hubbyBi Incik Pinky....happy birthday, semoga Allah panjang umur D, panjangkan jodoh kita, murahkan rezeki D dan semoga D sentiasa diberkati dan dalam lindungan Allah hendaknya..amin~

Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

10 comments:

Asz Miza said...

Bestnye! Nak try anta munge la untuk hubby on our anniversary next week. Tq for sharing. :)

Shakina Farhan said...

so sweet!boleh bygkn kl hubby dpt sengih2 malu tp mau..haha

Bazilah (^0^) said...

sweet je. semoga bahagia selalu :)

Renee Meow said...

awwwww sweetnyeeee.. :) jap sape yg tlg tangkap gambar tu? ;p

Hunny Kitty said...

miza - sila2222 recomended!

kina - hahah sama la!

bazilah - trimas

dato' - gambar2 semua ikhsan member dia.. :P

Kyra said...

sooo suwittt like candy

VFN said...

aku mmg suka pure seed ni...
harga berbaloi!!

Hunny Kitty said...

kyra - heheheheh

vin - tau tak pe..murah giler kot..arrangement cantik...service ok...bunga gemok2..aku mmg suke la

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

alolo..so sweet.mesti incik husben terharu gile.hehe~

iA is ieda asrieda said...

ia..salam perkenalan..jom jd kwn sy..sje nak cari kwn bawu..smbil2 lei kongsi ilmu dlm blog..k, tq..

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...