Wednesday, June 20, 2012

:: Free hand bouquet crystal by Shajaratul Design ::



Websitenya : http://www.shajaratul.com
Facebook nya : 
http://www.facebook.com/ShajaratulDesign





Kisah cerita Free HB nya?

SD  nak bagi bunga tangan kristal (colourful colour worth Rm 180 each) kat 2 orang yang bertuah secara PERCUMA!

Lucky Lucky dapat FREE HB!!!

Saje je masuk…manala tau rejeki..hahah gatai kan?

Syarat-syarat yang dikenakan:

1. Kena la LIKE page 
SHAJARATUL DESIGN ni dulu..hehe
2. Jadikan salah satu gambar bunga kristal yang ada sebagai profile picture kat Facebook masing-masing sehingga 30 June 2012.

Gambar boleh amek kat album ni: KLIK SINI



3. Then, sharekan post ni kat wall or blog kalau ada.

4. Lepas dah singgah page Shaja tu, kenalah komen sket. 
5. Cabutan bertuah adalah ikut no. komen dan akan diumumkan pemenangnya by end of June 2012.

6. GOOD LUCK!!!!

If sesape yang nak contact dia, boleh la roger-roger..

SHAJARATUL DUR ISMAIL 

Shajaratul Design(hantaran & bunga pahar)
No 148-1,
Jalan PUJ 3/2

Shajaratul Collection (Bahan kraf & cenderahati)
Taman Puncak Jalil
Selangor
43300
Malaysia

Description: Telephone:
603 89401187
Description: Mobile Phone Number:
Telephone: +6013 3405321











sebelom menutup kata...meh kita cuci mata!













Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...