Thursday, December 23, 2010

:: Sejuk ::



Hari hari pon hujan...hari hari pon sejuk....haihhh just recover from a bad FLUish week!!! Nasib baik semalam cepat2 pegi beli CLARINASE walaupun harga gila2 nak baik punya pasal..selammm je!!!

Lepas tu ingat nak balik Taiping this saturday naik Tren Inter City...tapi tak jadik cos tren available only at 2200. Lepas tu nak baik bus pulak [padahal dalam hati ni takoot nih]. aku ni dok pikir la nak naik bas ke tak? sebab ikoot hati aku...aku nak drive je - SENANG!

So..aku pun dah amik keputusan untuk naik DADdy je sabtu ni nanti....so masa aku tak de la strict sangat. Walaupon bas banyak kosong lagik SEATnyer.....aku pon jenis tak de hal drive solo!

Hari ahad lak ada otoshow..KureSya awal awal aku dah import p taiping..leh dia siap2 awal..tak de la aku terkejar2 nak setup dia nanti - trimas to my hubby yg sangat memahami!!!!


No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...