Monday, November 15, 2010

:: Puaka Nora Danish ::


Hujung minggu aku seronok bila aku dapat luangkan masa yang sangat berharga dengan BFF aku si Cik Nane. Aku memang nak memenuhkan jadual dia sebabnya? This Friday sepatutnya dia NIKAH tapi Allah lebeh sayangkan Arwah Taj. Arwah Taj meninggal akibat kanser pankreas yang telah di kesan terlalu lambat kerana beliau tidak pernah sakit! Semoga Nane tabah dan Allah kuatkan hatinya.

Jumaat malam, bertempat di Dataran Putrajaya. Aku dan Nane mula meronggeng seawal jam 2100. Aku saje je bawak dia cuci mata kat event Kitty Community. Bila lagik kan? Kami melepak sampai 0400! Hahahahah...yang seronoknya ada orang dah teracun KITTY! Tahniah kepada BFF lelaki aku Incik Longbean! Aku tak sabar nak tunggu kemunculan Darth Kitty dalam keluarga HELLO KITTY aku! Yes la!!!!!

Citer menariknya? Aku dapat kawan baru yang besh trimas to Cik Sepet dan Cik Keiko yang sangat Jepun!

Citer menarik ke dua??? Citer pasal pompuan Saitan yang selama ni menggangu hidup aku. Jap lagik aku blanje korang gambar dia ye. Dia ni? Tak de kereta dan Lesen memandu..perasan ada kereta dan layak sangat di panggil pemandu. Aku ingat malam tu dia tak datang last-last kul 0000 sampai dengan MyVi Kitty hitam...aku ngat dia datang ngan BF dia...tah sapa lak dok angkut dia malam tu..dia mmg macam CHEAP skit..this is a TRUE story ok..sebabnya...dia ni EXGF kepada Tunang aku yang pernah tetibe serang aku kat dalam Mespes aku panggel aku POMPUAN JALANG tanpa aku tahu sebabnya!!!!! aku ni dengan beshnya tunggu la dia nak confront aku...sebab dah dia nampak aku ni aku nampak dia..kalau berani sangat BRING IT ON la....aku tak takut beb!!!! Tunggu punya tunggu punya tunggu tak de jugak...last-last aku balik...aku tgk FB minah garek konon "NORA DANISH" nih nyer status....begini bunyinya... "Jumpa pompuan CELAKA muka buruk menakootkan!!!!" - ayat macam bangsat....bak datang depan muka aku la.......! Tak penah berani lak. Macam sial kan?

Ko tunggu la ONE fine day nanti.....kalo aku dah tak tahan sangat...jangan marah kalau aku hamuk ko depan semua orang nanti!!!

Well....tunggu je ahad ni aku nak tengok dia turun PHOTOSHOT kat putrajaya sekali lagik.....ko tunggu je!!!!!!

Sabtu aku pegi pekene cendol rimba ngan adik pompuan aku memang besh.



Ahad....tido je kat rumah sebab hujan! hahahahahhahaha..

Sekian trimas citer hujung minggu aku..skang aku belanja korang gambar NORA DANISH ye...maaf la aku tak de MASA nak censored gambar dia..MASA aku amat berharga~[sambil nyanyi lagu HALIMAH JONGANG]






2 comments:

F A R Y N said...

nora danish?
aku nak pi berak jap..

Dia.Honey said...

hahah berak la kat muka nora danish n ih

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...