Tuesday, November 23, 2010

:: CONTEST : MJ #2 Give Away ::


Please CLICK HERE kalau nak JOIN

Syarat-syaratnya ialah :-

a) Warganegara Malaysia dan semestinya mempunyai alamat di Malaysia. - YE ai adalah warganegara tetap GOMBAK eh Malaysia!

b) Menjadi follower blog CELOTEH MJ (tetapi kalau rasa tak mau follow pun tak pe terpulang..hehe) - siap!!!!

c) Sila copy paste pic di atas dan diletakkan di sidebar korang beserta link ke entry ini. - OSKESSSS!

d) Buat 1 entry ringkas berkenaan GA nie dan tinggalkan link penyertaan anda di ruangan kotak komen entry ini. (cth : Jom ramai2 kita meriahkan GA dari Celoteh MJ) - baiklahhhhhhh

e) 3 pemenang akan dipilih secara rawak, jika penyertaan yg diterima menggalakkan, maka hadiah akan ditambah.. ( Hadiahnya akan di upload kemudian) - hehehheehe...pilihlah aku jadik pacarmu!! ewahhhhh

f) GiveAway bermula dari 1 Nov 2010 sehingga 26 Nov 2010 (08:30 pm) - noted!

g) Kalau korang nak tag ok je.. :)dan pastikan rakan anda tahu ye.. - baikkkkkk!!!

h) Itu saja..hehe - TRIMAS tuan tanah....



di harap Tuan Tanah berkenan la ngan ai.....tata~ Ngeeeeeeeeeeee

2 comments:

Myra Jay said...

Tuan tanah datang nieh.. hehee, penyertaan lulus & gud luck..

Dia.Honey said...

trimas kacip tuan tanah...ekekekekekke

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...