Monday, November 29, 2010

:: Meminang - Part 1::




Hujung minggu aku macam biasa terisi dengan macam2 aktiviti...dimulai dengan hari Sabtu...hari kemarahan aku yang membuak-buak macam GILA! Sampai 3 kali aku pegi GIANT!!!!

Aku kalau dah marah sangat aku akan jadik super rajin memasak!!
Dari Choco Oreo ke Muffin Coklat ke Mee Bandung Muo aku masak!! Hamek....marah punya hal?






Kenapa AKU MARAH?? Korang ingat tak NORA DANISH puaka yang aku penah citer duluk...bangsat sungguh perempuan itu!!! Dia leh pegi buat ID yang baru lepas aku BLOK ID-ID dia yang sebelum ni dan add aku kat FB aku....reason aku approve adalah aku ngat member baru to club aku....dia pon tunjuk body myVi cantik punya ada muka Hello Kitty. Yang jadik aku 'TERSEDAR' dari lamunan adalah bila dia stat komen3 gambar tunang aku....selalunya if dak3 kereta derang akan komen gambar kereta dulu other than tuan punya body! Aku tak tau dia curik gambar keta sape...hopefully if korang3 yg baca ni kenai sape tuan punya keta ni sila la bagitau kat aku...so we can prevent this so called impersonator for GOOD!
Kat gambar tu dia sebuk tanya bila nak kawen la ape la...aku tak jawap directly....sebab terasa something. Lepas je aku approve dia...terus dia nak ADD lak tunang aku..ISN'T THAT OBVIOUS?? Demmit!!! Aku dah kene jackpot nih!!!! Aku pon p rogol profile dia...walaupon aku tau album gambar aku dah kene ROGOL in the first place~ aku check profile dia....mmg ada ciri-ciri si NORA DANISH puaka tu!!! ..and somemore!!! I discovered yg ada imej/reflection of the so-called her car in the body of gambar kereta yg dipost dalam album tu!! WATTAFAK?!!!!

So barulah aku tau dia sape...then aku cakap kat gambar aku yg dia komen tu...nama ko sape? Dia cakap nama dia Ety....Pala hotak ko!!! aku jawap ...Ety ke? Aku tau ko sape sebenarnya....terus dia tak jawap!! CUAK?!!

Aku pun delete dia dari frenlist...dan dia cuba add aku balik sebanyak 3kali..lepas tu stop..mungkin dia dah tau aku dah tau sape dia!!! Bahaya betul minah SAIKO cenggini...yg paling best....malam tadik dia dah create 1 lagik ID yg baru and she already add my Fiance's BFF in her list...nak skodeng la tuh!! Sangat bangsat ok!

Skang setelah dikumpul..the saiko stalker ada 4 FB ID ....isk isk isk!!!!

Ape lagik pompuan GILA ni nak aku tak tau....sampai sanggup buat ID baru n menyamar semata-mata nak stalked aku!!!!!!!




Ini adik Ipar aku...gatai test3 baju penantin....ini aktiviti sebelom Maghrib ..



ikhlas,


2 comments:

F A R Y N said...

sbb si puaka..aku beraksss 12 kali ari ni!

Dia.Honey said...

hahah kesian kat ko ens

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...