Monday, November 8, 2010

:: Genting Highlands & MRR2 McD ::


Hujung minggu barubaru ni sangat BESH bagi aku...selepas dekat nak 2 bulan aku tak jumpa kekasih aku akhirnya kami bertemu!! yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeha!!!!!! itupon sebab urusan rasmi.....kalo tak....ermmmm bulan depan kott baru nak jumpa......memang jemm sekejap la aku nih...hahahahahha dan for the first time jugak la aku nanges malam tadi sebab dia dah nak balik Taiping....!! Selama ni aku leh je menjadi macho dan hensem....malam tadik..KANTOI siot!!!

So semalam yakni Ahad bersamaan dengan tarikh 7-11-2010. Aku agak busy selain dari berDETING. Aku telah di arahkan untuk menjadi salah satu escort Ronald McDonal untuk acara GRAND OPENING McD MRR2 arah Kepong! Memang besh sebab meriah dengan tarian singa....acara kanak-kanak menari. Kedatang kitaorg di sambut dengan paluan kompang dan jugak layak Ronald McDonald yang macam YB! Trimas to Mekdi kerana telah menseponser bekalan makanan McD yangt ak putus2 serta duit minyak!!! Hahahahahah lain kalik panggey lagik....sapa tak nak minyak FREE weyhh?!!!!!!

Balik dari pelancaran tu.....dengan tiba-tiba aku mendapat idea untuk panjat GH dengan KureSya ku itu......perghhhh wa cakap lu..cuaca besh gila!!! Berapa kalik gua p shishi?!!!!! Dengan kabus tebal....hujan renjis-renjis [bak kata Nane] ...perghhhh memang sesway ngan MOOD bercinta aku!!!! Hahahahhahahahha.....balik petang tu dalam kul 1800 terus p beli ayam golek maswi..nak beli cakoi melepas sebab SOLD OUT!

Lebeh kurang cenggitu la citer semalam selain dari citer aku jadik tak Macho.....sekian trimas....ai blanje uolls...gambiran smalam k....!! ciommmm skittttttt~















No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...