Thursday, October 14, 2010

:: Kata Puan Nadd ::


Tadi berbual a.k.a mintak nasehat

ngan Lalink Nad kat fb chat....saje je mintak advice mom to be yang berada nun jauh di JB

Well..katanya dia pon pernah kena situasi sebijik macam aku ni cumanya...ayatnya bukan SO

ALAN BODOH....

muaaahhhh jadik muuuuuuuantah.....and the fiancee now hubby...terus tersentap dan tak nak bercakap ngan dia

eventho benda tu hanyalah satu gurauan senda je.

..

Nadd said : Men can be super sensitive than us women sometimes........


dia cakap...teruskan aje diamkan diri...tengok/uji sejauh mana dia sayangkan kita lak cos selama

ni ape pon jadik kita

mengalah and terus pujuk kaum Adam yang ske sentap2 nih.

Hurmm....well think positive..dia akan carik aku balik.....tunggu je la~




Biarlah aku angau sorang3 ..so korang yang rapat ngan aku..layankan ajelah aku ni sampailah waktu aku SEHAT kelak....dan bagi3lah nasehat yg BERNAS jugak kat aku nih......



2 comments:

F A R Y N said...

ikut aku pi berpoya2... ahahaha

Dia.Honey said...

tak de mood

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...