Friday, October 29, 2010

:: Boooooooooooooooring ::

Pagi tadik hujan..malas nak bangun tapi kene bangun jugak sebab nak p kije.
Boring ahh tak tau nak citer ape...tak de menda nak citer pon [kalo ada pon dah lupa dah]
cumanya.....aku sentap skit sebab eLV dapat layanan best dari kureSya kat Tepen nun....rasa macam nak p jemput kureSya je nih....

cakap pasal kureSya.....janda Incik Pinky aku tu sebuk je suh pompuan2 suruhan dia add2 aku kat FB..tak de masa aku nak layan..so aku blok semua!

nak citer ape lagik? hurm....boring tul rasa macam nak p bercuti tapi this week busy...minggu depan Incik Pinky nak datang KL nak anta KureSya....other week nak rehat....lagik satu minggu ada photoshoot majalah kat putrajaya....lepas tu busy3

boring ahh...bai!

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...