Friday, February 19, 2010

:: Secangkir Teh ... Sepotong Sandwic - Pt 1 ::

Hari itu indah ... tak sejuk manapon. Tapi bila skali skala angin bertiup terasa dingin juga. Indah bumi Tuhan. Hijau...sejuk mata memandang.
Rasa tenang seketika di sini. Hmm..aku dah banyak hari/minggu/bulan berfikir tentang hal yang satu ini. Infact aku tak berhenti berfikir sejak bulan 12 lagi!
Akhirnya aku buat keputusan untuk redha dan berserah sahaja pada takdir. Aku dah amik keputusan untuk end up the relationship with Mr Kitty for good.
Biar dia jadi kawan sahaja. Aku dah malas nak sakit hati lagi. Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Teh kelat kelat masam manis tu terus aku hirup. Berangan. Sambil berSMS dengan seseorang teman/sahabat. Aku suka sama dia sebab dia macam GURDIAN ANGEL aku!
Selalu bagi aku semangat. Selalu bagi aku sebab untuk lihat semua benda disatu sudut yang teramat positif!

"Errmmm...boleh saya duduk sini? Tempat lain dah penuh"
Terkebil kebil aku pandang mamat yang berkacamata itu. Aku senyum. Memanjangkan leher memandang sekitar aku.
"Have a sit..." aku senyum pada mamat yang berkacamata nih. DAP!!!!! hati macam kene renjatan elektrik sekejap.....erm......macam kenal!!!
Mamat tadi senyum. Terus pandang tempat lain dengan muka merah padamnya.
Aku buat tak tau.
"Hai....." katanya
Aku pandang dia dengan memek muka aku yang pelik.
"Hai..." aku balas
"Kamu tak kenal saya?"
"Heh?!!!!" aku buat memek muka lagi
"Kamu nih......." dia tunduk pandang meja
"Heh?!!!!" lagi skali memek muka pelik aku berbicara
"Saya la.........."
Aku diam......aku pandang dia....ermmmm SIAPA DIA NI????
"Nampak kereta tu????" dia menunding jari ke arah sebuah kereta
Aku pandang dia. Rasa macam nak pengsan!!!!!



-Bersambung-

2 comments:

F A R Y N said...

sila pengsan..sok aku nak peluk aie...kah kah kah kah

Dia.Honey said...

hahah bagoossss3!! hidoop mesti terus!

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...