Wednesday, February 10, 2010

:: Pergi ::

Sambil mendengar irama ini ....



Sayu terpisah
hikayat indah kini hanya tinggal sejarah
berhembus angin rindu
begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu

hujan lebat mencurah kini
bagaikan tiada henti
kaulah laguku kau irama terindah
tak lagi kudengari

kau pergi.. pergi..
sepi tanpa kata
terdiam dan kaku tak daya kau kulupa
apa pun kata mereka
biarkan kenangan berbunga di ranting usia

hujan lebat mencurah kini
bagaikan tiada henti
kaulah laguku kau irama terindah
tak lagi kudengari

kau pergi.. pergi..

hujan lebat mencurah kini
bagaikan tiada henti
kaulah laguku kau irama terindah
tak lagi kudengari

kau pergi.. pergi..
kau pergi.. pergi..
kau pergi.. pergi..


10.02.2010 ...
Mr Kitty kembali ke tempat asalnya - Seremban!
Bermula di satu tengahari yang panas terik.....aku terima satu khidmat pesanan ringkas.
"Orang tengah packing barang...orang nak balik seremban"

Aku tak terkejut sangat. Tak tau kenapa. Mungkin dah agak dah kot....sebab dalam dua tiga hari ni. Hari asyik cakap benda yang sama.
"Kalau cenggitu nanti sebelom awak balik sana kita jumpa dulu. Boleh?" - kata aku

"Tak pe la....susahkan awak je. Saya dah nak balik nih...."

Aku dengan selamba macam tak de perasaan jawap : OK..jalan leklok..nanti apa apa bagitau k...Mish u.
Dia jawap : Me too

So maka dengan ini secara rasminya. Aku bebas berkeliaran di kota metropolitan ini...tanpa pengawasan...sekali lagi!
wakakakkakakakkakaka....

deep down inside aku rindu kat Mr Kitty. But kalau ini yang terbaik untuk kitaorang berdua. Untuk mengelakan kitaorang dari bergaduh gaduhan setiap hari.
Aku terima aje. Rilexxxxx sudah.......kan????

2 comments:

Public Uranus said...

sabarla yek =)

Dia.Honey said...

sabar la nih.....rilex je....kalau jodoh tak ke mana... :D

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...