Thursday, February 11, 2010

:: Jekpott ::

Tadi aku nampak MR Kitty online kat mespes dia. Aku dengan rajinnya pon send la msg kat dia....rindu la konon. Siap update status cakap rindu la bagai!!!

Tak sangka pulak Mr Kitty balas. Dia mana penah balas msg aku kat mespes tu!!! Uik.....terkejoot mak cik!! Awwwww.........dia cakap "Kenapa kelam kabot naik bot nih? Rilex boleh tak? Orang kat Cheras la...mana ada orang balik Somban..."
Aku jadik tak faham....adekah aku kene jekpott?????

Status aku juga telah dikomen oleh Mr Kitty "Rindu kat sape???" uikkkk selama nih ..ke main marah kalau aku buat status yg ade kene mengene ngan dia...konon nanti market JATUH la ape la....tup tup dia lak komen status aku!!!!

Aku tak puas hati...aku call la dia.
Ak tanya.....rupanya :

Mr Kitty : Saya saje je cakap macam tu semalam...nak tengok reaksi awak cenggane....awak rilex je ok...



FINE!!!!! Belom april fool aku dah kene JEKPOTT!!!

2 comments:

aishah_conteng_je said...

awak..sory..kita silau nak baca...jap2 try baca lagi. sbb font nya pink cute

F A R Y N said...

makin pening aku..

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...