Thursday, August 17, 2017

:: (Review) - Hotel CIQ Jalan Meldrum ::


Hotel ini mudah dicari. Terletak betul² berhadapan dengan Balai Polis Jalan Meldrum, berhampiran City Square dan juga JB Sentral.









Harganya bermula dari rm98 untuk bilik superior. Bilik selesa dan moden. Sesuai untuk mereka yang nak bermalam sekiranya korang nak berjalan ke Singapura.

Dari segi makan memang tak susah, turun je lobby ada restoran mamak dan jugak kedai runcit.
Bila malam tak la berapa sunyi tapi tak bising pun walau depan balai polis dan jalan besar. Parking memang selamat. Tak jauh dari hotel bila malam ada tukang uurut jalanan dekat kaki lima selang satu blok bangunan hotel ni.




Walking distance ke CIQ,JB Sentral, City Square dan tempat² lain.




View? Haritu ai dapat bilik mengadap jalan masuk singapura kira bila malam oklah boleh tengok trafik keluar masuk singapore.


Overall rating :
Staff : 5*
Bilik : 4*
Servis : 4*



Chances untuk ai datang balik dok hotel ni adalah tinggi. Hotel ni ada lif ye, so korang x yah naik tangga untuk p tingkat atas.


Sekian, Trimas..

No comments:

Top Post