Friday, March 8, 2013

Segmen : Cari Bloglist Sebulan By NabilaMedan





Syarat
1. Follow blog NabilaMedan << dah buat bos2. Click Here  *Sampai habis loading. Harap jujur* (akan diperiksa) << yg ni sedih sbb tak leh nak buat apa...
bukti :  

3. Buat entri "Segmen : Cari Bloglist Sebulan By NabilaMedan"  << dah buat bos
4. Letak banner  & linkkan ke entri ini dan tag lah kat kawan-kawan  << dah buat bos

to alls my reader : MARILAH JOIN! anda di TAG! 

5. Tinggalkan link entri korang dekat entry tuan tanah  << dah buat bos
  • 15 - 20 blogger bertuah akan dipilih untuk dimasukkan ke dalam bloglist nabila selama 1 bulan. Bergantung kepada sambutan segmen ni.
  • Seorang top refferal akan dapat hadiah misteri.
  • Hadiah mungkin akan diupdate kalau mood nabila baik! Harhar
Yang Benar,
Nabila Medan


3 comments:

cci said...

gud luck

fatin farhanah said...

jemput join segmen ni http://nurinafarhana.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-buku-by-ff.html

miss fluffy said...

hoho selamat bersegmenggg~ :D

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...