Monday, March 25, 2013

Part 4 - Kereta Hello Kitty Dalam Gangster Celop ::







Ok mari kita sambung cerita yang INI ek lama pulak pause.


[[ lihatlah diriku yang kembang itu]]

dan sebelum tu ai ingin mengucapkan Jotaan trimas buat Cik Onie yang bercerita pasal KureSya kat blognya... heheheh trimas onie!



ok sampai mana tadik? Haaaa...hari pun dah malam. Kalau nak ikootkan hati ni, actually memang macam dah tak berapa nak larat...lemaklum la perut ngah memboyot. Pegi set lak tu jangan harap la dapat tempat selesa nak lepak melainkan shoot dalam hotel. Hehehehhee... lepak la tepi jalan tu sambil tengok semua buat kerja..tapi syok jugak sebab ai duduk je belakang Pengarah Beso malam tu...dapat la fefeeling DIRECTOR kejap, sambil sembang2 ngan  pembantu Abg Ahmad Idham.. alaaa budak kecik yang pernah berlakon 'Brain Scan' tu - dah besar dia weyhhhh!




[[ fefeeling DIRECTOR bersama Ahmad Idham]]





Scene KureSya tu je tah berapa kali dah sebab asyik nak gelak geli geleman je! Hahahhahhaa...tapi Kamal Adli memang sporting ngan kureSya. Scene tu dah la ayat tak follow script memang ayat main tabuh je pun. Lawak betul...Abg Ahmad Idham sampai gelak nak pecah perut ngan gelagat KA ngan SY tuh. HZ lak tak banyak cakap....penat kot agaknya.

[[ Syamsul Yusof + Haniz Zalikha - buat gapo dio tu? ]]

So far ai leh tau la cenggana kerja belakang tabir...memang penat. Walaupun 'berlakon' je. Trimas ai ucapkan kepada Kamal Adli yang sharing is caring kerepek ubi hasil perniagaan abang Ahmad Idham dengan ai malam tu (maybe sebab status mak buyungku ketika itu).





[[ Gangster dalam kereta Hello Kitty? Isn't it cute? Jawapan Kamal Adli : Yes, It isn't ]]

Lepas beberapa take...scene KureSya pun habis. Tapi tu la...takut pulak nak amik gambar ngan mereka-mereka itu. Sebab takut menggangu last-last sampai kesudah memang tak amik gambar!
Lepas tu teringat-ingat.. padan muka ai kan kan kan?
Tapi tak pe la...merasa jugak kureSya org glemer duduk dalam perut dia...hehehehe
Tu je la...cerita kureSya kali ni..next entry ai belan lebih banyak gambar masa shooting ya.



Kbai...Assalamualaikum!







1 comment:

onie said...

terbaiklah kak,nanti nak buat appointment nak jumpa kuresyaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...