Monday, January 12, 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com




Ingat lasi masa memula kenal www.bubblynotes.com bila ternampak senarai mereka yang view blog kat nuffnang ai.....ai pun membalas belekkan blog. Comel sebab pink. Tak sangka pulak owner pun mak-mak rupanya...hehehehehe. Lepas dari tu selalu-selalu singgah jugak la blog Puan Farah nih...dia pun kadang-kadang adalah jugak ziarah blog ai......

Maka sebagai tanda sokongan ai kat u Puan Farah...ai jemput diri ai join GA ni...hehehehe

Keep on the big smile on ya face!

watermark

7 comments:

Farah Waheda Wahid said...

terima kasih kerana sudi join dan support, all the best, jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

irra yyan said...

Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
Jom join contest mudah mommy irra

irra yyan said...

Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
Jom join contest mudah mommy irra

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Mime MF said...

datang jenguk dari segmen yang sama!! :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam...singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

Iha Zaliza said...

Assalamualaikum, singgah sini sambil follow :)

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...