Monday, December 8, 2014

Shopping RM1212 At Lazada Malaysia [Contest]



Apa yang boleh dibeli jika ada RM1212 di Lazada Malaysia? Mesti banyak pilihan kerana Lazada menawarkan harga barang yang berpatutan dan diskaun yang hebat terutama pada 12 December 2014 akan datang kerana dijangka akan ada ONLINE REVOLUTION SALE selama 1 hari dengan pelbagai tawaran menarik.











So, Lazada Malaysia akan mengadakan 1 blogger contest iaitu buat 1 post tentang apa yang boleh dibeli di Lazada Malaysia jika ada RM1212 .




Senarai Hadiah :

Tempat Pertama : RM 200 Cash
Tempat Kedua : RM 150 Cash
Tempat Ketiga : RM 100 Cash
Tempat Keempat: RM 50 Cash
2 x RM50 shopping voucher.


Cara penyertaan :
Buka website Lazada Malaysia : http://www.lazada.com.my/
Pilih mana-mana produk pilihan dalam website Lazada tetapi jumlah semua barang tidak melebihi RM1212. (Boleh pilih lebih dari 1 barang)
Copy link url product dan letak didalam post/entry (Link boleh klik)
Nyatakan sebab memilih produk tersebut. (Simple je)
Boleh letak gambar product/screenshot dari website Lazada (optional)
Tajuk post/entry : Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]
Letakkan banner diatas dalam entry/post.
Letakkan caption dibawah dalam entry :



Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

So..Let's GO!

Disebabkan kegilaan ai yang teramat sangat terhadap Hello Kitty, nampaknya korang akan muntah darah tengok ai memilih barangan Hello Kitty sahaja.

Sebabnya simple kenapa ai memilih barangan ini sudah tentu kerana ianya belum ada dalam koleksi dan ada diantaranya dah tamat riwayat! Hahhahaha. Jom kita mulakan!


1) Hello Kitty Ball Pen with Torch Light Set - Click Here ~ RM10




Kenapa?

Sebab : Ai belum pernah lagi ada pen hello kitty berlampu suluh nih. Teruju pulak melihatnya!

Mesti comel kalau ai guna.








2) Hello Kitty Car Cushion - CLICK HERE ~ RM30




Kenapa?

Sebab : Sangat comel kalau diletakkan dalam kereta ai..ai ada koleksi yg mata terbukak, kenyit mata belum ada lagi.




3) Hello Kitty 4 in 1 Cup with Jar/Jug Set - Click Here ~ RM20




Kenapa?

Sebab : Ai belum pernah lagi ada koleksi yang ini memang selama ni nak tapi belum jumpa lagi. Terjumpa kat Lazada pulak. Nak masuk rumah baru kena la ada koleksi baru... :P





4) Hello Kitty Biscuit / Cookie Mold ( 2 sets) - Click Here ~ RM15

Kenapa?

Sebab : Ai punya yang lama dah hilang..sebab tu ai kena beli yang baru.










5) Hello Kitty Makeup Brush Pink (7pcs) - Free Brush Pouch - CLICK HERE ~ RM33


Kenapa?

Sebab : Ai punya yang lama dah lusuh..so kena beli yang baru.














6) Portable Mini With Temperature Control Electric Iron Hello Kitty - Click Here ~RM35

Kenapa?

Sebab : Ai belum pernah lagi ada koleksi yang ini memang selama ni nak tapi belum jumpa lagi. Terjumpa kat Lazada pulak.

















7) Foldable Hello Kitty Hair Dryer - Click Here ~ RM39






Kenapa?

Sebab : Ai belum pernah lagi ada koleksi yang ini memang selama ni nak tapi belum beli lagi. Terjumpa kat Lazada pulak.












8) Shake & Take 3 - Hello Kitty - Click Here ~RM49

Kenapa?

Sebab : Ai belum pernah lagi ada koleksi yang ini memang selama ni nak tapi belum jumpa lagi yang murah. Terjumpa kat Lazada pulak. Lagipun ai nak masuk rumah baru barang dapur pun kena mengikut tema. Hahhahaha












9) Hello Kitty Mini Water Dispenser - Click Here ~RM65

Kenapa?

Sebab : Ai belum pernah lagi ada koleksi yang ini sebab dalam senarai KIV. Terjumpa kat Lazada pulak.












10) Hello Kitty Portable Mini Fridge 4L (Holds up to 6 cans) - Click Here ~RM145

Kenapa?

Sebab : Ai belum pernah lagi ada koleksi yang ini memang selama ni nak tapi belum jumpa lagi. Terjumpa kat Lazada pulak. Dan ini merupakan 1 lagi  koleksi terbaru dapur baru ai kat rumah baru ai nanti.Boleh letak kat dapur baru ai nanti....mesti comel.












11) Disney Nine Bin Organizer - Hello Kitty - Click Here ~RM260

Kenapa?

Sebab : Ai belum pernah lagi ada koleksi yang ini memang selama ni nak tapi belum jumpa lagi. Terjumpa kat Lazada pulak. Murah pulak tu. Berangan nak letak dalam bilik Mimi nanti nih~ Bilik ai pun ok hahahhaha












12) (IMPORT) Fujifilm Instax mini 25 Hello Kitty + Film (4 Packs) Limited Edition - Click Here ~RM431


Kenapa?

Sebab : Ai belum pernah lagi ada koleksi yang ini memang selama ni nak tapi belum jumpa lagi. Terjumpa kat Lazada pulak. Dan murah
















13) Stainless Steel Cartoon Flask Bottle - Hello Kitty 500ml - Click Here ~RM25


Kenapa?

Sebab : Ai belum pernah lagi ada koleksi yang ini memang selama ni nak tapi belum jumpa lagi. Terjumpa kat Lazada pulak. Cantik kalau bawak p opis...









14) Hello Kitty Bowl Storage Containers Set With Sealing Lid Pink Ribbon - Click Here ~ RM55


Kenapa?

Sebab : Ai belum pernah lagi ada koleksi yang ini memang selama ni nak tapi belum jumpa lagi. Terjumpa kat Lazada pulak. Haa..ni pun akan melengkapkan dapur baru ai









Total semua barang di atas ialah : RM1212


wow!! banyak betul barang Hello Kitty yang ai boleh dapat dengan RM1212 dekat Lazada ni.....dasyat!!!!!



Pemenang akan dipilih secara random melalui Google Carian (tidak semestinya pada page pertama) dan URL yang diletakkan di ruangan komen ini . 6 pemenang bertuah akan memenangi shopping voucher dan cash.


Syarat-syarat penyertaan:
Harga barang tidak melebihi RM1212
Sila letakkan link blog di ruangan komen SINI. (Peluang menang lebih besar)
Pemenang akan dipilih secara random tetapi jumlah harga barang yang melebihi RM1212 akan dibuang dari penyertaan.
Contest ini hanya valid jika terdapat lebih dari 20 penyertaan, so sila ajak kawan-kawan untuk join :)

Contest ini berlangsung sehingga 12 December 2014. Jangan lepaskan peluang ini!


JOM JOIN!!!!





5 comments:

Eazlye Reefa said...

wahh...semua hello kitty..!! good luck my dear..:)

Rina Ellisa said...

haaa memang semua barang2 hello kity.. comil! :)

anamizu said...

tudia ni mmg HK lover hehe. all d best. sy pon join berangan hehe

http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

CintaHati Lina said...

waa.tu dia.peminat no.1 Hello Kitty ... sangat la awesome peminat tegar ni..tapi mmg comei pun HK ni kan... hai2...

Salama perkenalan dari mommylina peminat no.1 HK ...

kamil salleh said...

Salam perkenalsn buat dia honey.... ow banyak barangan Hello Kitty yang u sapu habis.
Moga berjaya.

Jom terjah entri berkaitan:
Shopping RM1212 Di Lazada Malaysia (contest)

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...