Wednesday, December 10, 2014

:: IZUMI Japanese Food ::

Tempat : Izumi Japanese Food, Nu Sentral
Star Rating : 5/5 yo!



Terletak di dalam food court NU Sentral, bersebelahan dengan Korean Food (bahagian entrance food court). Ternyata Izumi tidak menghampakan selera Jepun tetakku ini.






Berkesempatan merasa nikmat sedapnya Salmon Teriyaki set dengan 20% sempena pembukaan mereka. Set ini didatankan dengan miso sup dan green tea. Habis licin ai makan memang setanding dengan restoran sushi yang berterkenal kat Malaysia ini. Pada pendapat ai lot kecil kedai ini memang boleh menyaingi segala mak nenek sushi/japanese food yang ada dalam Malaysia.




Memang tak rugi harganya sangat berpatutuan bermula RM1.00 sehingga RM20 (mengikut apa yang korang order).

Tau tak berapa banyak menu yang dengan ada?
77 jenis okay!! Banyak oiiiiiiiiii!



So kalau korang ke NU Sentral dan sukakan makanan jepun, jangan teragak-agak pergi ke IZUMI okay.



Ittadakimas~


watermark

2 comments:

Alongxp.com said...

waaaa... terus lapar bila tengok gambar tu...

Cik Iman said...

ehhh nak pegi la, macam sedap ke

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...