Wednesday, October 1, 2014

:: Review - RAMIZAH DELIGHT ::

Kali ni ai nak buat short review tentang RAMIZAH DELIGHT
Ai kenal 'Ramizah Delight' ni masa mereka buat sales dekat Menara Rebung.
Ai ni kalau sampai bab pencuci mulut amatlah CEREWET! Sangat cerewet....tambah lagi kalau tak kena selera ai......memang ai akan tak puas hati betul lepas tu nanti. Sebabnya? ai sendiri boleh tahan pandai buat dessert...heheheheehe



So satu hari nih (ni kisah mula-mula la) ai nampak la peti ais kecik yang ada kek dalam bekas kecik-kecik tu. Nampak macam sedap lagipun dah tinggal 1. Ai pun beli la........balik rumah masa dalam kereta berkongsi makan dengan Incik Pinky.

Rasanya memang tak failed! My complimentary to the chef!
Sedap hokkay!!!



So sekali lagi pun ai beli 1 jugak sebab dah habis.
Then hari Selasa lepas ai ternampak booth Ramizah Delight lagi padahal hari Isnin macam tak nampak.

Kali ni ai nak beli 3 terus sebab offer RM15 for 3.
Beli tak check pun sebab paling ai suka COKLAT. Tapi masa nak ambik gambar tadik baru perasan ada 1 bukan coklat...maybe coffee.



Tapi tak pe...i can give it a try as MY 5 star to the choc cheese!

Hopefully the chef maintain the quality, maintain rasanya, maintain harga dan maintain senyuman yang manis semanis kek beliau.


Ok..tu je review kali ni....haaaaaaa chef, ada free cake untuk ai tak? Hehehehehhehe

So sapa-sapa nak rasa leh la lawat MPH,Menara TM today (Rabu, 1 October 2014 is the last day).
Tapi ai rasa mereka akan comeback.
So, enjoy the pic!




tel : 0195730442



watermark

2 comments:

Allene said...

nice sharing sis...

entry terkini...What inside IKON connaught

Ramizah Subri said...

Tq..tq..tq..to my sweetie..cutie..customer..u mmg awesome...kenapala I lupa nak snap pic dgn Primadona Hello Kitty ni...kebzian di saat itu..huhuhu..anyway...this month akan ada lg...before deepavali..and nov as well..
Tq dear for ur fabolous support...I will take note on ur advise dear..thank u..thank u and tq again....
kalo rasa2 nak lagi..Datangla rawang...just me a call dear...lots of hugs and kisses to Primadona Hello Kitty....muahh...muaahh..muahh...😄

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...