Friday, October 3, 2014

:: Cabaran 30: Hari 30 : Apa Yang Anda Dapat Dengan Berblog ::




Apa yang aida pat dengan berBLOG?
soalan yang nampak mudah tapi lama jugak fikir apa nak tulis.
Baiklah........
terus terang ai cakap dengan berBlog ai dapat kawan baru....ai ada sorang kawan yang ai dah kawan since tahun 2000 macam tu dari blog..zaman tu ai aktif kat blogdrive.

Selain dari kawan ai dapat juga buat sedikit side income yang kecil-kecilan dari blog sendu ai nih.

Dengan blog jugak ai dapat meluahkan rasa dan berkongsi cerita,derita dan pengalaman ai.

So....tak rugi pun ada blog as long as tak de buat benda yang illegal atau tulis blog sampai kena tangkap.

So keep on blogging to diri sendiri dan uolls yang lain.
Dan terima kasih jugak to my friend VIN sebab encourage ai untuk tulis blog balik lepas bertahun ai menyepi dari dunia blog sebab ai kecewa dengan hati sendiri dan dunia ai.


Heheheheheh itu aje.
Kbai!



watermark

1 comment:

Azlinda Azman said...

salam kenal

http://pinky-lynn.blogspot.com

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...