Monday, July 7, 2014

:: Review Mom's Couture By Suri ::

Salam Ramadhan,
Ai tak pasti samada korang pernah dengar atau tidak tentang "Mom's Couture By Suri" ni. Hari ni ai nak buat short review pasal butik ini.

Pertama kali ai berkenalan dengan butik ini di KL Sentral. Time tu ai berjumpa dengan Ida. Bertanyakan tentang nursing kurung. Ai tengok kualiti kain dan jahitannya memang cantik. Terus berkenan kat sepasang baju ibu anak nih.







Bila ditanya harga. Agak terkejut kerana harganya amatlah murah! Sebab seminggu sebelum tu ai ada bertanya sebuah butik untuk baju ibu dan anak...mahal Ya Rabbi! Bila Ida bagitau ai harga baju ibu dan anak ni hanya RM200, ai terperanjat gila!

Terus nak place order, tapi duit tak bawak pulak.
So Jumaat lepas tu ai pergi sekali lagi ke KL Sentral memandangkan tu hari terakhir booth derang kat sana. Ai jumpa Syuhada sebab Ida ke Melaka pula. And i place the order. Katanya lebih kurang 2 minggu. Oh ya, RM200 tu termasuk postage ya.

Tiba-tiba tak sampai 2 minggu baju dah sampai. Melonjak happy hati nih. My mom puji katanya cantik jahitan.

 cute sangat baju Mimi


  tak sabar nak pakai nih

So, kalau ibu-ibu yang nak cari nursing kurung,jubah dengan harga murah. Bolehlah tempah di "Mom's Couture By Suri". Tak menghampakan dan dijamin puas hati.

So.....i guess i will be a comeback customer. Trimas Ida & team!

Website MCBS
Facebook MCBS

Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

7 comments:

ecah khalili said...

wahhh..cntik..buat baju raya ke.. =)

InaYusoff said...

ingatkan baju tu ade hello kitty.. rupenyeeee....

-__-'

nor nazliana said...

lawanya...

Hunny Kitty said...

aah nak buat baju raya ecah

hahaha kalau ada hello kitty tu mesti lagi cantik kan ina?

mmg lawa nazliana

Azhafizah Md Nor said...

cantiknya baju raya pink tu..sedondon lak tu.

Hunny Kitty said...

fiza...tak bleh tahan......hahaha

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak.. murah la beli kombo camni. lawa lawa! i like it!!!!

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...