Thursday, February 28, 2013

:: Behind The Scene : Safiyya 2013 EP06 ::


Ok entry ni mungkin kelihatan dah basi sebab cerita pun cerita dah agak basi.
Tak de masa nak tulis entry live most of it semua auto-post je.

Ini adalah cerita disebalik Safiyya TV9 Episod 06.
Secara ringkasnya ai telah ditemubual oleh Syafin (wartawan tv9) untuk segmen 'Nur'Safiyya. Berkenaan tajuk 'pengumpul barangan comel'.
Macam kelakar je..kumpul barang comel. Ngeeeeeeeeeeeeeeee~
Rakaman mengambil masa hampir 4 jam jugak la seingat ai. Walaupun dalam kawasan rumah je tapi penat la jugak. Maybe tak pernah kena interview lama-lama cenggitu kot.

Sepanjang interview semua ok je..ai pun dah macam biasa kena interview so tak de nak nervous ke apa ke pun..rilex sudah mungkin sebab di suruh bercerita satu topik yang memang ai cukup suka - 'HELLO KITTY'!

Part yang paling susah adalah nak paksa my Incik Pinky join the interview sekali, jenuh paksa. Itupun letak syarat tak nak cakap apa-apa nak jadik pak pacak je - ok fine!

Sebelum episod tu keluar rasa macam berdebar-debar, rasa macam takut je kot salah cakap ke apa ke kan? FUH!FUH!FUH!
Dan masa episod tu keluar pakat gelak depan TV pulak..macam kelakar pun ada macam tak habis cerita pun ada...hehhehee

Well, enjoy sedikit snippets dibalik tabir Safiyya TV9 Episod 06.
Terima kasih kepada semua yang menyokong diri ini dan jugak krew-krew Safiyya yang bertandang ke teratak buruk ai... xoxo







Wednesday, February 27, 2013

:: 1st GA BY NANA - Spontaneous Picture ::



Syarat-syarat:

1. Mesti ada blog. Tak kisah lah blog apa pun.
2. Terbuka kepada semua rakyat Malaysia. Ada kad pengenalan? OK. Boleh join. :)
3. Sexy, sporting dan berperwatakan menarik (*ok. Ini tipu) muahahaha..



<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
Apa yang anda perlu lakukan?

1. Mestilah follow blog picisan Nana (http://amalinaali.blogspot.com) - DONE


2. Berikan 1 picture yang paling spontan anda dan pasangan. - DONE

3. Pasangan tu tak semestinya pakwe, tunang, suami, kekasih gelap atau lain lain. Berpasangan dengan kawan kawan, ibu bapa atau bos pun boleh tapi mesti ada picture contestant. Faham?? - DONE

4. Buat serba sedikit penerangan tentang picture tersebut. - DONE

5. Sila like FB Page Treenea Dealer Senai (as sponsor)  - DONE

6. Copy and paste kan link GA Nana ni kat entry korang. Maaflah. Nana tak punya banner yang cantik untuk korang copy. Huehuehue. - DONE

7. Setelah siap semuanya, sila link kan entry korang ni di ruangan komen yea. - DONE




Cerita pasal gambar di atas?
Ni adalah actually one of my post-wedding picture oleh abang Wan Mahazir
Itulah adalah gelak jantan ai yang sebenar okay.
Kesahnya abang Wan suh my hubby pegang tangan ai secara kami meregangkan tangan masing-masing sambil berpusing ala-ala hindustan skit la..tah cenggane kesilapan teknikal sebab over gamaknya..tup-tup ai leh tergolek-golek ayam golek lak...hahahah tu yang golak bosar mokcik tu nokkk...alaaaaaaaaaaaahai!
begitulah ceritanya..ewahhhhh~ 

Monday, February 25, 2013

:: Part 1 : Kereta Hello Kitty Dalam Gangster Celop? ::





Thursday, February 21, 2013

:: Featured On ... ::




Majalah K-Kompak Isu 73


Majalah Kar Hi-Fi (Vol 35)


Majalah Kar Hi-Fi (Vol 37)



Safiyya TV9 (Ep. 06)



Filem Gangster Celop
CLICK HERE


Drama Cucur Bawang Kopi O


CLICK HERE

Majalah Seri Dewi Keluarga
Edisi Mei 2014 (Ruangan Koleksi Ibu)


Majalah Kei Kompak
Edisi Mei 2014 (Vol 2)



Majalah Kar Hi-Fi July 2014



Majalah Ibu & Anak Oktober 2014



CLICK HERE




CLICK HERE






Wednesday, February 20, 2013

:: SEGMEN FATIN FARHANAH MENCARI BLOGLIST MARCH ::




Moh le join...hehehhehehe

KLIK SINI

Tuesday, February 19, 2013

:: Kerana hobi:::




trimas all for make it happen..Alhamdulillah~



Monday, February 18, 2013

:: FebLove ::




Sunday, February 17, 2013

:: Sila Tengok TV!! ::

Saturday, February 16, 2013

:: 3 years! ::




Friday, February 15, 2013

:: She is 6Months! ::




She is now 6 months
Mi amor..
Mi vida..
Te Amo mi mimi .... 

Thursday, February 14, 2013

:: KureSya Did It Again! ::







Wednesday, February 13, 2013

:: Malas la...~ ::





Thursday, February 7, 2013

:: Al-Fatihah buat Ahmad Adam Syukri - syurga itu pasti untukmu ::





Tenanglah dikau di sana wahai  Ahmad Adam Syukri

syurga itu pasti untukmu...~
(tak leh nak tulis panjang..mau meraung nanti ai nih)



Tuesday, February 5, 2013

:: Hey @HyppWorld, we deserve the romantic holiday in Hong Kong! ::



Please CLICK HERE and help me to win!


tolong i like the pic ek readers semua...
trimas!
muaaahcxxx!



:: Blog Peminat Hello Kitty ::



Attention to alllllll hello kitty fans/bloggers!!!!
Leave your link here! hehehehhehehee
and
If korang baik hati buat la satu entry seperti tajuk "
Blog Peminat Hello Kitty" so kita semua leh sharing n caring....hehehehe


antara blogger yg minat hello kitty :

http://ladolceazila.blogspot.com/
http://blurrr4evablurr.blogspot.com
http://pnnhellokitty.blogspot.com
http://akuhanim.blogspot.com/
http://honeykoyuki.blogspot.com
http://pepelungu.blogspot.com


i'll put u in my blog list!!!
and u do the same too to all yg join ya!!! 
pissss~

update :



Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...