Wednesday, February 27, 2013

:: 1st GA BY NANA - Spontaneous Picture ::



Syarat-syarat:

1. Mesti ada blog. Tak kisah lah blog apa pun.
2. Terbuka kepada semua rakyat Malaysia. Ada kad pengenalan? OK. Boleh join. :)
3. Sexy, sporting dan berperwatakan menarik (*ok. Ini tipu) muahahaha..



<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
Apa yang anda perlu lakukan?

1. Mestilah follow blog picisan Nana (http://amalinaali.blogspot.com) - DONE


2. Berikan 1 picture yang paling spontan anda dan pasangan. - DONE

3. Pasangan tu tak semestinya pakwe, tunang, suami, kekasih gelap atau lain lain. Berpasangan dengan kawan kawan, ibu bapa atau bos pun boleh tapi mesti ada picture contestant. Faham?? - DONE

4. Buat serba sedikit penerangan tentang picture tersebut. - DONE

5. Sila like FB Page Treenea Dealer Senai (as sponsor)  - DONE

6. Copy and paste kan link GA Nana ni kat entry korang. Maaflah. Nana tak punya banner yang cantik untuk korang copy. Huehuehue. - DONE

7. Setelah siap semuanya, sila link kan entry korang ni di ruangan komen yea. - DONE




Cerita pasal gambar di atas?
Ni adalah actually one of my post-wedding picture oleh abang Wan Mahazir
Itulah adalah gelak jantan ai yang sebenar okay.
Kesahnya abang Wan suh my hubby pegang tangan ai secara kami meregangkan tangan masing-masing sambil berpusing ala-ala hindustan skit la..tah cenggane kesilapan teknikal sebab over gamaknya..tup-tup ai leh tergolek-golek ayam golek lak...hahahah tu yang golak bosar mokcik tu nokkk...alaaaaaaaaaaaahai!
begitulah ceritanya..ewahhhhh~ 

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...