Thursday, February 28, 2013

:: Behind The Scene : Safiyya 2013 EP06 ::


Ok entry ni mungkin kelihatan dah basi sebab cerita pun cerita dah agak basi.
Tak de masa nak tulis entry live most of it semua auto-post je.

Ini adalah cerita disebalik Safiyya TV9 Episod 06.
Secara ringkasnya ai telah ditemubual oleh Syafin (wartawan tv9) untuk segmen 'Nur'Safiyya. Berkenaan tajuk 'pengumpul barangan comel'.
Macam kelakar je..kumpul barang comel. Ngeeeeeeeeeeeeeeee~
Rakaman mengambil masa hampir 4 jam jugak la seingat ai. Walaupun dalam kawasan rumah je tapi penat la jugak. Maybe tak pernah kena interview lama-lama cenggitu kot.

Sepanjang interview semua ok je..ai pun dah macam biasa kena interview so tak de nak nervous ke apa ke pun..rilex sudah mungkin sebab di suruh bercerita satu topik yang memang ai cukup suka - 'HELLO KITTY'!

Part yang paling susah adalah nak paksa my Incik Pinky join the interview sekali, jenuh paksa. Itupun letak syarat tak nak cakap apa-apa nak jadik pak pacak je - ok fine!

Sebelum episod tu keluar rasa macam berdebar-debar, rasa macam takut je kot salah cakap ke apa ke kan? FUH!FUH!FUH!
Dan masa episod tu keluar pakat gelak depan TV pulak..macam kelakar pun ada macam tak habis cerita pun ada...hehhehee

Well, enjoy sedikit snippets dibalik tabir Safiyya TV9 Episod 06.
Terima kasih kepada semua yang menyokong diri ini dan jugak krew-krew Safiyya yang bertandang ke teratak buruk ai... xoxo







9 comments:

Syima Syaz said...

bagus kan i tunggu since hari sabtu...gigih cancel jln2 kat shah alam demi u!

nak sign...

Veelara Shamsyul said...

I xknal u sgt tp i taw la tu u.hehe. siap ckap kt famili..eh ni blogger ni..org knal ni.hahaha.

Suara u sedap.lemah lembut je u...mula i xsure tu u..tp hello kitty..sure la u... hehe

Hunny Kitty said...

syim : u memang sengat lebeh hehehe kelakar la u nih!

Hunny Kitty said...

V : haaaaaa..trimas for the compliment. hehhehe ouch~

eddany @ WE said...

u know wut dear.. i lepas tgk ur blog n saffiya tu..pegi memana je bila nampak brg2 hello kitty automatic ingat kat u.. hehehe

ALoNa CintamaniszLite said...

leh ulang tengok kat tonton ni..hehe

Fyka said...

JELESSSSSSSSSSSS NI sbb sy pon gilakan hello kitty.

Kittyshawls said...

Comel

Kittyshawls said...

Comel

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...