Thursday, October 17, 2013

:: Autoshow Gerak Kerja Usahawan @ Politeknik Seberang Perai ::

Maaflah terlambat bercerita pasal autoshow nih...
Alhamdulillah autoshow berjalan lancar meskipun hujan datang kejap pergi datang balik...dengan padang basah dan lecak serba angin jugak agak kuat.

Sambutan sangat menggalakkan selain daripada dapat bertemu kawan baru dan jumpa reunion leh terjumpa kawan lama..yg sangat lama dah tak jumpa...jom layan gambo skit...


antara peserta2 autoshow kali ini..perghhhh boleh tahan jugak contestant..telan2 air liur jugak la sementara nak tunggu result keluar...hehehe (gambar kredit to FB abang krol)






Alhamdulillah rezeki KureSya bawak balik sedikit cash+trofi+hamper.
Cadangan untuk penganjur...rasanya hamper KW yg number 2 tu lagi best dari hamper number 1 heheheh apa kata next event kita tukar.. hehehhehe..anyway tq for the event organizer.

KureSya won 1st place



..and tahniah buat semua yang lain!
kita jumpa lagi di event akan datang...mungkin tengah bulan November pula....sebab saya dah start busy ni sampai november.......kudos all!




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

4 comments:

Eryn Edrina said...

saya singgah sini! wahh,. eryn pun suka helo kityy tau! autoshow tu ada kereta hello kitty tak? :)

Hunny Kitty said...

@eryn ....ada..kureSya la kereta hello kitty tu

Mek Onie said...

poli onieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!

Mek Onie said...

poli onieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...