Monday, August 19, 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

9 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

done follow..dari segmen yg sama...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Hafiza AizZawa said...

dr segmen sm.. bls kunjungan dan follow sini..

Raudzah Z said...

Thanks HK coz sudi singgah Blog santai...Senang-senang datang lagi ya..and good luck k..

Cik Anis said...

dr segmen sama..follow sini ^^

siti ZAHARA said...

dri segmen yg sama..follow sini..#604..=D

Shark Kay said...

owh...
ada jugak join yerpp..
samo ler..

jum join yg ni pulak..
shark dh tag primadona hello kitty ni,

http://citershark.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

pha is said...

follow dan bloghopping sini dari segmen yg sama..
#609

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

Kenit Cinonet said...

salam perkenalan dari kenit, singgah here dari segmen yg sama n done follow too :)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Singgah dari segmen yang sama, dh follow sini dah sblm nie..jemput follow and singgah blog i jugak yer.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...