Monday, August 26, 2013

:: Blogger Meet Up - Kak Alona ::




Setelah sekian lama berkenalan...akhirnya kami berjumpa di walimatulUrus my sis in law.
Comel rupanya kak Alona ni..kecik je..heheheh tapi yg tak sangka suami kak Alona ni SASA n ala-ala fahrin ahmad gitu!! awwwwwwwwwwwwwwwwww~

sembang pun tak lama sebab keadaan agak busy. Tu la harus set up another date ngan kak Alona ni nanti - kali ni bawak kureSya! Hehehehehe

To Kak Alona,
Nice meeting you selepas sekian lama kita berkenalan.
Hopefully nanti kita akan berdeting lagi ek.....
nak jumpa anak2 akak yg hensem2 yg lawa2 tu...

dan terima kasih datang kenduri kami.

KLIK CINI untuk ke blog kak alona!






Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

2 comments:

zeera lily said...

Mane pic kuresya yg latest

ALoNa CintamaniszLite said...

Uii..dh apdet ke?? hehe..
Akak baru nak apdet ni..
Masuk sini sbb nak copy link...tgk dh apdet rupa2nya.

Apa2 pun..mmg best ler jumpa Honey. Walaupun tak sempat nak sembang2 BETUL2, maklum laa..kenduri kan....mimi pun ngantuk...akak pun ada hal lain lepas tu..lain kali kita set masa ye...

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...