Friday, January 27, 2012

:: Syukur ::

on the 06/12/2011



..Assalamualaikum!!!

=)


Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

Thursday, January 19, 2012

:: FOUND! Kek Topping Hello Kitty ::

Ingat ak ENTRY ni???
Haah..masa tu ai ada isu ngan wedding cake ai di mana ai mencari/hunting for HELLO KITTY cake topping.... T_T

menanges tak jumpa yg macam berkenan di hati..(tapi tak pe last2 dapat wedding cake super special like ai always dream!) - Macam kat ENTRY ni!!!!!

well...dalam kemabukkan dan ketidakselesaan yang ai sedang alami..last week ai ikoot my hubby pegi outstation konon nak 'tukar angin' ..i jalan jalan kat CS ngan hubby ai jadik tourguide dia kat johore sebab dia tak reti jalan kat johor sebab ai lagik xpert! hahahhaha

so ...pegi la CS..ai ckp kat dia "kat CS banyak barang hello kitty besh...leh hilang akal tengok nanti!"
dia tak caye..last2 dia pun nak terpengsan tengok mini syurga hello kitty tu! hahahhahaha

jalan punya jalan punya jalan singgah la action city..nak tau tak apa ai jumpa!!!!??

MY DREAM CAKE TOPPING!!!!!!!

yg mana? yang ni ....................



oh betapa sakit hati sungguh time tu!! dengan harga yang super murah dari org yg offer ai RM300 dulu......arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! rasa nak menjerit2 dalam action city tu.....tak pe la tak de rejeki kan? wedding ai pun dah lepas....tak pe....i'll be coming back ai nak bawak ribu2 nak beli semua benda! muahahahahhahahaa....!!!!

Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

Wednesday, January 18, 2012

:: Memang WORDLESS!!! gil bab!!! ::

::

apa nih??
apa kah?
inilah namanya Surat Cinta Sayang Kasih rindu Dendam dari Abang Puaka J untuk TiTi tersayang.....

T_T



Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

Tuesday, January 17, 2012

:: Bandar Hello Kitty!!!! ::

Petikan dari UTUSAN MALAYSIA :

KUALA LUMPUR 28 Dis.- Pusat Hiburan Keluarga (FEC) yang bakal menjadi taman tema tertutup empat tingkat terletak di Puteri Harbour, Johor dijangka dibuka pada akhir 2012.
Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Eksekutif Themed Attractions and Resorts Sdn. Bhd., Tunku Datuk Ahmad Burhanuddin berkata, pembinaan bangunan itu sudah 80 peratus siap.
Menurut beliau, taman tema tertutup itu bakal menjadi 'kediaman' pertama Hello Kitty di selatan Asia. Syarikat itu juga akan menampilkan karakter My Melody dan Little Twin Stars.
Bandar Hello Kitty itu turut menawarkan semua barangan Hello Kitty daripada pedagang-pedagang, persembahan pentas, nyanyian dan lagu termasuk jamuan teh Hello Kitty.
Selain Bandar Hello Kitty, FEC juga akan menampilkan karakter kanak-kanak di bawah The Little Big Club yang mempamerkan Thomas and FriendsTM, Barney the Friendly DinosaurTM, Bob the BuilderTM, Pingu the PenguinTM dan Angelina BallerinaTM.
Menurutnya, FEC turut bercadang memperkenalkan sentuhan Malaysia dengan membuka Dunia Lat, kartunis tempatan dengan mempamerkan elemen karakter kartun Kampung Boy.
Ia termasuk menampilkan rekaan set kampung seperti dalam babak kartun popular itu.




oh!!! tidak sabar rasanya~

Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

Monday, January 16, 2012

:: Doakan Saya ~ ::



..maybe i'll be back soon..
..after all of these phase ended......
doakan saya cepat sembuh..... T_T




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

Friday, January 6, 2012

:: Surah An-Nahl Ayat 78 ::




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

Thursday, January 5, 2012

:: Hello Hospital ::


..told ya i'm not well.... T_T


Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...