Thursday, January 19, 2012

:: FOUND! Kek Topping Hello Kitty ::

Ingat ak ENTRY ni???
Haah..masa tu ai ada isu ngan wedding cake ai di mana ai mencari/hunting for HELLO KITTY cake topping.... T_T

menanges tak jumpa yg macam berkenan di hati..(tapi tak pe last2 dapat wedding cake super special like ai always dream!) - Macam kat ENTRY ni!!!!!

well...dalam kemabukkan dan ketidakselesaan yang ai sedang alami..last week ai ikoot my hubby pegi outstation konon nak 'tukar angin' ..i jalan jalan kat CS ngan hubby ai jadik tourguide dia kat johore sebab dia tak reti jalan kat johor sebab ai lagik xpert! hahahhaha

so ...pegi la CS..ai ckp kat dia "kat CS banyak barang hello kitty besh...leh hilang akal tengok nanti!"
dia tak caye..last2 dia pun nak terpengsan tengok mini syurga hello kitty tu! hahahhahaha

jalan punya jalan punya jalan singgah la action city..nak tau tak apa ai jumpa!!!!??

MY DREAM CAKE TOPPING!!!!!!!

yg mana? yang ni ....................



oh betapa sakit hati sungguh time tu!! dengan harga yang super murah dari org yg offer ai RM300 dulu......arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! rasa nak menjerit2 dalam action city tu.....tak pe la tak de rejeki kan? wedding ai pun dah lepas....tak pe....i'll be coming back ai nak bawak ribu2 nak beli semua benda! muahahahahhahahaa....!!!!

Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

3 comments:

puan azie said...

cute :-)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam..selamat pagi. =)
takpe, tunggu anniversary pun boleh lagi beli kek tu. =)

~ NANA ~ said...

uiks comelnye...beli saje2 buat hiasan kat rumah pon xpe...haha

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...