Friday, November 2, 2012

:: Promosi --> Pakej Fotografi oleh Karl Feizal!!! ::

Dear My B2B frens....

anda belom dapat PhotoG?
anda masih tercari-cari pakej yang sesway untuk anda?
anda masih tercari-cari pakej yang affordable?
anda masih mencari photoG yang memberikan hasil gambar yang menarik?


JANGAN LEPASKAN peluang ini!!!

Grab this promo now!!! atau anda akan melepaskan peluang untuk diCapture Moment yang indah oleh seorang photoG yang sedang meningkat naik...!!!




antara hasil air tangan pejal






wanna see MORE??

wanna know MORE?
Call Karl Feizal NOW!!! @ 0193757147

Ai jamin u takkan menyesal...u takkan rasa rugi....becos dia memang seorang yang pantas buat kije....saya sentiasa berpuas hati dengan hasil tangan dia...TAK PERCAYA??

Apa lagi...cubalah and call him now!!

(pssssstttttttttttt.... selain photog kawen2 ni dia leh jugak amik gambar tunang/maternity)
Lai Lai Lai!!!!

5 comments:

cha said...

cantik and murahhh :D

Hunny Kitty said...

@cha ...promote kat member2 ye..hehehe

orked violet said...

Hi dear..

thanks for sharing. harge memang terbaek daa..tp Sya kt area perak.. So kene check transportation/accomodation fees pe sume duLu..iskk2..sLaLunye tu yang buat mahaL tu.. =(

BTW, sya da foLLow kamu. free, visit/foLLow La ye

khairul said...

laku la bisnes member pasni

Hunny Kitty said...

abang @khairul ...kalao abang nak saya promote abangnyer blog pun boleh....hehehehe

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...