Tuesday, November 27, 2012

:: JEJAK KAKI KU DI BLOG MU ::

Create satu entry dengan tajuk JEJAK KAKI KU DI BLOG MU sebelum 28hb November 2012

dan copy paste link-link peserta ini ya =)



1) http://www.maeraismail.com/

2) http://indahsutera0605.blogspot.com/
3) http://dia-honey.blogspot.com/
4) http://ciksiputmanis.blogspot.com/
5)  http://lamanprincess.blogspot.com/
6) http://wifecombat.blogspot.com/ 
7) http://2octobersecret.blogspot.com/
8) http://mrsdhya.blogspot.com/
9) http://www.nieyxzha.com/

10) http://creamyshuga.blogspot.com/
11) http://juneaina.blogspot.com/

update!!

12) http://www.syuhadasalleh.my/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html   
13) http://cikdania.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html
14) http://nyueyien.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html
  
15) http://kay-akam.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html
16) http://myjourneyandestiny.blogspot.com/
17) http://farahijriah.blogspot.com 
18) http://meyrajohn.blogspot.com
19) http://pandaiscute90.blogspot.com/
20) http://ieranie80.blogspot.com/
21) http://laramorreno.blogspot.com 
22) http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/ 
23) www.mamashikin.com 


Link lists akan diupdate lagi jika peserta makin bertambah ya, so peserta pun kena update link list itu k. Kemudian, kepada peserta,sila tinggalkan comment pada entry rakan-rakan yang join sekali. Kena jujur ya. Dah namanya blogwalking kan. 

Moga aktiviti nie tak terhenti disini saja. Maera harap dengan blogwalking seumpama ini, kita boleh semakin mengeratkan tali silaturahim sesama muslim. 


Siapa-siapa lagi nak join?? Tarikh tutup 27hb November 2012 jam 11.59 malam.


Selamat menjoinkan diri. =)


Terima kasih.

15 comments:

Dhya Surya said...

assalamualaikum...
jalan-jalan sini...=)
terima kasih...=)

Munira said...

Assalamualaikum...

Semoga ukhwah kita berpanjangan :-)

http://ieranie80.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

Noor Suraya said...

assalamu'alaikum..datang dr segmen Mera Ismail...selamat berkenalan..dh follow lom???hehehehe....nanti sy akan usyar blog awak k???

Cik Dania said...

http://cikdania.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

Done follow

SiBudakKurus said...

jalan2 sini di segmen yg sama kay-akam.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

JunAina said...

salam...

Singgah dari segmen MaeraIsmail. Semoga ukhwah akan sentiasa berpanjanagn...

Follow awak kat sini jugak...:)

Nyue said...

yue singgah n jadi follower ke 465

segmen yg sama : http://nyueyien.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

Aida.Ohno said...

salam :)
saya pun datang dari segmen yang sama.
salam perkenalan.
btw,comelnye blog awak :)

Noor Suraya said...

Salam...sy owner blog lamanprincess ngn wifecombat..
Selamat berkenalan...
http://www.lamanprincess.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam dear, dah boleh update list terbaru ya =)

Update lists terbaru

terima kasih sebab join. jangan serik nak blogwalking sesama anda ya =)

wassalam

Cikgu Ma said...

datang follow...saya x join pun ^^

fiza said...

JEJAK KAKI KU DI BLOG MU. Salam Kenal & follow sini ☺☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

puan.mila said...

xsempat join daa..salam kenal :)

Farah Zaini said...

salam perkenalan dari segmen yang sama :P

singgah sini dan follow ye :)

http://farahijriah.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

Nieyxzha Hassan said...

Cakk! ○-○♡

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...