Tuesday, November 27, 2012

:: JEJAK KAKI KU DI BLOG MU ::

Create satu entry dengan tajuk JEJAK KAKI KU DI BLOG MU sebelum 28hb November 2012

dan copy paste link-link peserta ini ya =)



1) http://www.maeraismail.com/

2) http://indahsutera0605.blogspot.com/
3) http://dia-honey.blogspot.com/
4) http://ciksiputmanis.blogspot.com/
5)  http://lamanprincess.blogspot.com/
6) http://wifecombat.blogspot.com/ 
7) http://2octobersecret.blogspot.com/
8) http://mrsdhya.blogspot.com/
9) http://www.nieyxzha.com/

10) http://creamyshuga.blogspot.com/
11) http://juneaina.blogspot.com/

update!!

12) http://www.syuhadasalleh.my/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html   
13) http://cikdania.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html
14) http://nyueyien.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html
  
15) http://kay-akam.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html
16) http://myjourneyandestiny.blogspot.com/
17) http://farahijriah.blogspot.com 
18) http://meyrajohn.blogspot.com
19) http://pandaiscute90.blogspot.com/
20) http://ieranie80.blogspot.com/
21) http://laramorreno.blogspot.com 
22) http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/ 
23) www.mamashikin.com 


Link lists akan diupdate lagi jika peserta makin bertambah ya, so peserta pun kena update link list itu k. Kemudian, kepada peserta,sila tinggalkan comment pada entry rakan-rakan yang join sekali. Kena jujur ya. Dah namanya blogwalking kan. 

Moga aktiviti nie tak terhenti disini saja. Maera harap dengan blogwalking seumpama ini, kita boleh semakin mengeratkan tali silaturahim sesama muslim. 


Siapa-siapa lagi nak join?? Tarikh tutup 27hb November 2012 jam 11.59 malam.


Selamat menjoinkan diri. =)


Terima kasih.

15 comments:

  1. assalamualaikum...
    jalan-jalan sini...=)
    terima kasih...=)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...

    Semoga ukhwah kita berpanjangan :-)

    http://ieranie80.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

    ReplyDelete
  3. assalamu'alaikum..datang dr segmen Mera Ismail...selamat berkenalan..dh follow lom???hehehehe....nanti sy akan usyar blog awak k???

    ReplyDelete
  4. http://cikdania.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

    Done follow

    ReplyDelete
  5. jalan2 sini di segmen yg sama kay-akam.blogspot.com/2012/11/segmen-jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

    ReplyDelete
  6. salam...

    Singgah dari segmen MaeraIsmail. Semoga ukhwah akan sentiasa berpanjanagn...

    Follow awak kat sini jugak...:)

    ReplyDelete
  7. yue singgah n jadi follower ke 465

    segmen yg sama : http://nyueyien.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

    ReplyDelete
  8. salam :)
    saya pun datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan.
    btw,comelnye blog awak :)

    ReplyDelete
  9. Salam...sy owner blog lamanprincess ngn wifecombat..
    Selamat berkenalan...
    http://www.lamanprincess.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

    ReplyDelete
  10. salam dear, dah boleh update list terbaru ya =)

    Update lists terbaru

    terima kasih sebab join. jangan serik nak blogwalking sesama anda ya =)

    wassalam

    ReplyDelete
  11. datang follow...saya x join pun ^^

    ReplyDelete
  12. JEJAK KAKI KU DI BLOG MU. Salam Kenal & follow sini ☺☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

    ReplyDelete
  13. xsempat join daa..salam kenal :)

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan dari segmen yang sama :P

    singgah sini dan follow ye :)

    http://farahijriah.blogspot.com/2012/11/jejak-kaki-ku-di-blog-mu.html

    ReplyDelete

komen yang murni-murni sudah, selebihnya SPAM!

Top Post