Tuesday, August 16, 2011

:: Rangkuman Berbuka Puasa Kitty Compact & Kelisa Club ::



Alhamdulillah syukur, programme yg ai organize ahad lepas berjalan dengan lancar ...hampir 90 orang telah hadir dan deretan kereta kompak menghiasi SOHO, Bangi pada hari terbabit...ai dah macam tuan rumah buat open house...tak sempat2 nak duduk makan pun..sampai my h ubby tegur suh minum dulu...hehehehe ikuti laporannyer..


Lebih kurang jam 1700 bertempat di Shell Sungai Besi arah selatan. Lebih kurang hampir 20 buah kelisa/kurey/gino/L8/L5 & moderno berkumpul untuk berkonvoi ke SOHO, Bangi untuk majlis berbuka puasa sesi 2011.

Lebih kurang jam 1800 konvoi bergerak ke SOHO, Bangi di ketuai oleh KureSya.
1810 : Sampai di SOHO, Bangi sesi mengemas2kan parking masing2

Sementara menunggu waktu berbuka  puasa sesi ramasmesra serta bergambar sesuka hati telahpun berlangsung dengan jayanya. Trimas kepada semua yang telah memberikan kerjasama yang padu. Ewahhhh!!!

Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar.
Selepas berbuka puasa masing2 meneruskan acara merenung skrin besar kat SOHO untuk menyokong Dato Lee Chong Wei....selepas habis set pertama kebanyakkan dari kami beransur kembali ke rumah masing2. Ada juga yang menuju ke arah Putrajaya untuk meneruskan sesi ramas2mesra serta bergumbira bergambar beramai2. Trimas to PhotoG of the day n nite Encik Aie & Encik Syuk... (PSSSSTTT!!! Masuk K-Kompak tak nih?! Ehehhee up la kat K-Buletin..leh market skitttt )

Lebih kurang jam 2300 masing2 bersalam-salaman untuk pulang. Trimas kepada kawan-kawan lama yang tak sangka turun jugak di putrajaya!!! Trimas A lot guys!!!

Sekali lagi, ai Syahoney ingin mengucapkan Trimas buat mereka yang telah banyak membantu terutamanya encik McD & Cik Lein Passo.

Ai mohon maaf andai kata ada terkasar bahasa (sorry ai kadang2 mmg laser). Ada terkurang maaf juga ai mohon ye…trimas to uolls yg datang smalam. Nanti InsyaAllah kita buat program lagi lepas nih. Aktiviti bersukan pula barangkali..nantikan UPDATE ye!

Akhir sekali......tak kira la world tak world mash ke tak mash...kita semua pernah berada di sini : Z E R O ....semoga kehadiran anda semua dalam dunia modifikasi ini akan mengeratkan silaturrahim kita semua. Trimas....

Syahoney melaporkan untuk KCTV! xoxo





enjoy antara gambar sewaktu hari kejadian!
















banyak lagi gambar lain...tapi semua kat FB..so enjoy ya!



Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

2 comments:

~ NANA ~ said...

wahhh merih giler buka puasa ramai2 cmni!

Hunny Kitty said...

separuh kedai kitaorg je..ehehhehehe.....penat yg berbaloi...ni lah dia

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...