Thursday, August 4, 2011

:: DIY - Favors Paper Bag ::

Korang tau tak penyepit baju banyak gunanya? salah satu daripadanya?!


JENG












JENG










JENg























ohh sangat comel ok!!!!!!!

selamat berDIY dan mencuba!!!!!

10 comments:

.:shura shushi:. said...

serius c0mey!!!!
tp mesti byak kos kn :)

Hunny Kitty said...

shura : yg paper bagnya rasanya tak banyak kos pun sebab ramai bbf yg beli secara bundle...murah je....thank you tag tu u leh print sendiri n gunting sendiri macam ai buat hehehe....xcesori tu penyepit baju kayu tu..rasanya murah je penyepit tu skang nih....

UyaRayza said...

simple n comel heheh..sukeeeeeeeeeeee..senang je kn

~ NANA ~ said...

kalo dh kretif tu, mcm2 blh jadi kn? hehe

Hunny Kitty said...

uya : tau tak pe..sila la buat hehehehe

nana : haah betul tuh! n remember kene ada masa nak membuatnyer

shaz.photoshoot said...

nak tanye skit..mane nk cari penyepit kayu tu?huhuhu...

Hunny Kitty said...

shaz - biasanya ada jual kat kedai yg jual baldi..mop..kedai2 cina

Lin Mustafa said...

Mane nak cari paper bag tu ye? :)

Lin Mustafa said...

mne nak beli paper bag tu?hehhe...cam nak buat plk

Hunny Kitty said...

@Lin ...paper tu DIY

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...