Thursday, July 6, 2017

:: Team Raya Hijau ::

Assalamualaikum...Hai semua.
Rasanya macam lama je blog ni bersawang tanpa apa-apa update sebab busy yang teramat.

Di kesempatan ini ai nak ucapkat Eid Mubarak untuk semua, maaf zahir batin ye.
Tahun ni ai beraya disebelah keluarga Incik Pinky kemain lagi cuti dari 22/6/2017 sampai la 3/7/2017 haaaaaaaaaaaaaaaa..tak pernah lagi seumur hidup amik cuti raya panjang macam tu.

Tahun ni jugak menyaksikan ai gigih siapkan baju raya sebab konon nak puaskan hati sendiri. HIJAU uolls bertatahkan gemerlapan lace dan Hello Kitty!!




Tu je la cerita sikit pasal raya nanti cerita lagi benda-benda lain kat sini. Mmmmmmmmmmmmuah!



watermark

1 comment:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Ramai jugak yg pakai tema hijau tahun ni .. CCL tema raya tahun ni royal blue

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...