Friday, July 21, 2017

:: Photobook Malaysia - Mega Sale! ::



Siapa yang tak suka simpan memori?
Korang percaya tak kalau ai bagitahu sekarang ni Photobook Malaysia tengah ada MEGA SALE!!!



Jangan lepaskan peluang nak grab promosi yang ada, terutama buat mereka yang telah atau bakal mendirikan rumah tangga.



Gila-gila diskaun tau harga photobook kat Photobook Malaysia ni. Ai berani cakap sebab ai sendiri pun dah beli dan tempah sebenarnya..hehehehe ai siap buat bisnes kad lagi tau!



Photobook Malaysia ni jugak adalah satu platform yang sangat user friendly. Korang tak de skill designing pun boleh buat photobook sendiri.



Meh ai nak bagitahu, Photobook Malaysia ni bukan takat provide service buat photobook tau. Korang boleh print gambar biasa 4r pun, korang leh print gambar atas mug, atas sarung bantal jugak. Takkan tak nak sebab semua tu sekarang ni ada diskaun tau! Sekali lagi PHOTOBOOK MALAYSIA bagi DISKAUN...DISKAUN..DISKAUN...hehehehehe



Jom kita tengok antara OFFER yang menarik by Photobook Malaysia.






Tak nak bebel panjang sebab tengah ecxited pilih gambar nak masukkan dalam photobook ai nanti nih.

So apa lagi jom ber photobook di Photobook Malaysia!












watermark

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...