Thursday, June 16, 2016

:: Shawl Murah from Syahoney Kitty Shoppe ::


Nak kata menjahit tu satu hobi, tak la tapi memang la ada ilmu menjahit cuma tak la sehebat boleh jahit baju. Setakat jahit lurus pakai mesin memang ok. Kalau jahit tangan tahap sembat susup pun pandai! Hahahaha

Meh la ai nak share ngan korang perniagaan cuba-cuba terbaru ai. Jahit shawl lurus ngan shawl instant bertali. Kalau sesiapa minat nak beli nak tanya or cuci mata leh kunjungi Syahoney Kitty Shoppe di FB atau IG.

Harga?! Murah dari pasaran. Serendah RM9 untuk shawl2 yang ai jahit tu.

Tu je nak tulis. Salam Ramadhan dan Eid Mubarak.


watermark
Yang TAG "Syatilla Inspired" tu adalah instant shawl BERTALI. Materialnya CHIFFON.
Cara pakainya mudah sekali. 
Memula ikat tali di belakang tengkuk atau depan (bawah dagu).
Lepas tu last skali, sarung je loop ke muka. SIAP!





**************************




Yang ni pulak shawl biasa lebih kurang 2 meter kain chiffon. Jahit lurus je, ai jual RM9 sehelai.



2 comments:

Farah Huda said...

PM, WASSAP KAK
http://eatmakeread.blogspot.my/

Farah Huda said...

PM, WASSAP KAK
http://eatmakeread.blogspot.my/

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...