Friday, August 29, 2014

:: Review - Dubu-Dubu ::

Hi!
Lama rasanya macam tak update blog ni. Sebab macam tak tau nak cerita apa pulak. HEhehe
So hari ni ai nak buat short review mengenai Restoran Dubu-Dubu Nu Sentral.

1st timer Korean Food, i'm not a Korean Food Lover or a K-Pop addict!

Place : Dubu-Dubu Nu Sentral
Service : 3/5
Food : 4/5


For a 1st timer like me. Oklah not bad, sebab bagi ai Korean food ni ala-ala macam agak mementingkan kesihatan sikit dalam menunya. Banyak bawang/sayur. Kurang masin dalam makanan dan kurang manis/tak ada gula dalam minuman.

Tapi service agak kureng sebab agak lambat dan waiternya kurang arif pasal makanan tu sendiri bila ditanya banyak tak tau.



ni menu member ai Roses. Lupa tah amenda nih...hahaha



this is mine (honey garlic beef gogi tak silap dengan aloe vera) - Sedap!



ni menu Yana..lupa jugak namanya



yang penting my menu sedap...hehehehehe



so itu je kot. tak pergi lagi pun tak pe sebab ni bukan Japanese Food yang ai suka...hehehehe




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

1 comment:

Sally Samsaiman said...

akak patut kena rasa sundubu jjigae dia...tapi actually sbb Nu Sentral baru bukak...kalau Dubu Dubu kat Mid mgkn service okay sikit :)

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...