Monday, August 11, 2014

:: Gambar Eid 2014 ::

Diam tak diam...kita dah berada di minggu ke 3 Aidilfitri. So, how was your Raya?
I? ok-ok je.........tak de benda sangat nak diceritakan...hehehehe

Maybe nak share sikit je gambar my hari raya. Tahun ni tak buat open house kot sebab masa kami sekeluarga agak terhad. Tambah pula master chef kat rumah tu amatlah sibuk! Kena jaga panda....hehehhe







Birthday Mimi pun maybe delay kot sebab......papanya pun busy. So maybe buat on september kalau ada budget lebih.

So....Eid Mubarak to all.....header pun masih raya lagi. So selamat beraya..kepada yg mengenali i...datang la umah ye.




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

1 comment:

Rizziela said...

Sedapnya ada kambing golek

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...