Friday, January 31, 2014

:: Review - Aroma Ikan Bakar ::



Ok...this is not the first time i went to Aroma Ikan Bakar. But only now i want to make a review about this restaurant.

Hurmm...macamana nak mula ye?
Overall boleh dikatakan SO-SO la tempat ni berbanding 3 tahun lepas.

Parking - senang (kalau datang awal dan waktu tak super peak)


Harga makanan - OK


Ruang makan dekat dalam agak panas (kalau siang) dan luas siap ada pentas.




Pemandangan - of course boleh tahan cantik sebab menghadap laut (ni kalau makan kat luar)..akan tetapi......................................................


sekiranya anda memilih untuk makan di pondok yang sebegini atau lebih dikenali sebagai "BAMBOO"


anda akan di kenakan caj RM20 meaning makan+RM20


dan sekiranya anda memilih untuk makan di "SAUNG" extra RM10 akan dikenakan!




ini antara ruang makan menghadap laut yg luas sesuai untuk yg datang secara berjemaah




jangan risau Aroma Ikan Bakar ada musolla




pemandangan yang mendamaikan is an advantage...walaupun......................



masakannya TIDAK SEDAP!
Saya hanya bagi 1.5 bintang out of 5!
OUT! OUT! OUT! kenapa tah tukang masak tak reti masak ke apa ke?


kerapu 3 rasa?
2/5

kailan ikan masin = 1.5/5

sup campur? 0.5/5 - rasa air ngan minyak je


sotong goreng tepung = 2/5
kerang bakar = 2.5/5


walau macamana pun review sedap ke tak sedap ke disebabkan NAMA Aroma Ikan Bakar ni famous....
orang tetap beratur dari kedai sampai jalan raya.
Sekian!

SAYA TAKKAN DATANG LAGI MELAINKAN SAYA TENGOK ADA ORG CAKAP MASAKANNYA SODAP MENGALAHKAN MASTER CHEP!

kbai!






Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...