Wednesday, July 3, 2013

:: Tok Mama pergi jua ::

It's been a while since my last entry. Memang busy lately busy sangat (padahal baru je beberapa hari macam dah setahun! hahahhahha)

Well 1st of all i would like to say a bunch of thanks to Mashi & Zekree and team from 7-11 Malaysia kerana telah mengapproach saya beberapa bulan lepas berkenaan dengan project Hello Kitty Charms Collection by 7-11. Great to know u gals n guy. And hope to work with your team in the future! Theee heee heeee....

Later on i will write a complimentary entry about this 'Hello Kitty Charms Collection' Project by 7-11!

Haaa...entry ni sebenarnya nak bercakap tentang my superLONGGGGGGGGGGGGGGGGG weekend. Terlebih dahulu mari kita sedekahkan Al-Fatihah for my hubby late grandmother Allahyaramah Halimah. Semoga Tok ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman dan beramal soleh. Amin~

Tok Mama panggilan diberi. Tak sangka Tok dah nak pergi, rupanya tok dah sediakan segala kelengkapan, dari kain batik lepas ke telekung baju dan kain kafan. Buat diri ini yang dah lama tak berTok yg hanya berkongsi Tok dengan suami tercinta nak rebah jugaklah air mata time kali terakhir tengok wajah tok. Tambah lagik bila tengok Chik menangis makin sayu hati nih. Tak pe la dapat berkongsi kejap Tok Mama pun jadiklah. Tok Mama ni orangnya tak banyak cakap. Tapi suka senyum mungkin sebab dah tua. Tapi i know she is a cool woman!

Ha.... tu je la nak cerita. Sekali lagi, Al-Fatihah buat Tok Mama dan terima kasih kepada semua yang memahami dan mengirimkan Al-Fatihah serta doa buat Tok Mama.

Sekian. Life is short peoples!




Hello Kitty  Wink Peace - Hellokitty

1 comment:

D Yatie said...

Salam takziah.. Al Fatihah.. semoga beliau ditempatkan di kalangan org2 yg beriman.

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...